Gökçe Bahadır, una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din Turcia, se căsătorește cu un celebru cântăreț!

Author: Daniela Iliuta
actori turci Foto(4)

Gökçe Bahadır, o actrita completa

Sursa: Instagram Gökçe Bahadır

Gökçe Bahadır, o actrița talentată și apreciată în Turcia și iubitul ei, unul dintre cei mai renumiți cântăreți turci, au decis să își unească destinele.

Gökçe Bahadır, în vârstă de 40 de ani și cu o experiență pe platourile de filmare de aproape douăzeci de ani, a anunță recent că se va căsători din nou. Celebra actrița a mai fost căsătorită cu ani în urmă, cu faimosul actor Ali Sună, însă mariajul lor a durat doar un an.

Gökçe Bahadır, una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din Turcia, se căsătorește cu un celebru cântăreț!

Gökçe Bahadır s-a născut în 1981, în Istanbul. După absolvirea liceului, a studiat Facultatea de Radiodifuziune și televiziune în cadrul instituției de învățământ alternativ Akademi Istanbul. Ulterior această a studiat și actoria în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen. În timp ce era studentă, a prezentat un program radio la Fenerbahçe FM. După absolvire, a lucrat și că VJ la Best TV și apoi că prezentator al programului Signal de la postul turcesc Show TV.

Primul rol într-o producție de televiziune l-a primit în anul 2009, iar de atunci au urmat alte câteva roluri în seriale și filme de succes.

În plină pandemie, în anul 2021, Gökçe Bahadır a jucat în trei proiecte de succes: Kulüp/Clubul, difuzat pe Netflix, Evlilik Hakkında Her Şey/Totul despre căsătorie și albumul muzical 1977 cu melodii compuse de Sezen Aksu, proiect realizat de muzicianul Emir Ersoy, cel cu care, din luna august, trăiește o frumoasă poveste de iubire.

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Citeste si: O celebră actriță din Turcia a învins cancerul și revine în curând pe platourile de filmare! Iată în ce seriale de succes a jucat de-a lungul carierei sale!

Berguzar Korel, schimbare spectaculoasă de look pentru noul ei proiect! Iată cum arată în prezent renumita actriță 

Dincolo de viață profesională, Gökçe Bahadır a trecut printr-un mariaj eșuat însă nu și-a pierdut speranța de a-și întâlni sufletul pereche.

În anul 2011 a decis să se mărite cu actorul Ali Sunal, iar un mai târziu au ajuns să divorțeze.
Gökçe Bahadır (40 ani) și Emir Ersoy (44 ani) au apărut în octombrie pentru prima oară împreună în public, fără să le pese de ceea ce vor scrie jurnaliștii. Potrivit viatacuaromadecafea.com, cei doi îndrăgostiți au decis să treacă la un alt nivel al relației lor și au stabilit dată nunții lor pe 25 februarie, la İzmir -Çeşme, în prezența familiilor și a prietenilor.
După cununia civilă, nuntă propriu zisă va avea loc la Ălaçatı.

Citeste si: Topul celor mai frumoase actrițe din Turcia. Sunt renumite pentru trăsăturile perfecte

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!