Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 23, sezonul 1, joi, 8 aprilie - VIDEO

,
Actorii din serialul "La răscruce"
Actorii din serialul "La răscruce"

Un nou episod dramatic al serialului La răscruce este difuzat la noapte. Urmărește La răscruce și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Episodul 23 din serialul La răscruce, difuzat astăzi, este unul plin de suspans. Kadir va sta față în față cu dușmanul său, Veli, pentru a afla detalii despre moartea soției și fiicei sale.

Kadir îl bate pe Veli pentru a afla totul despre ce s-a întâmplat.

Veli îl asigură pe Kadir că nu a avut nimic de a face cu moartea soției și fiicei lui Kadir.

Kadir și Veli
Kadir îl bate pe Veli încercând să afle totul despre moartea soției și fiicei sale[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Video Online subtitrat serialul "La răscruce" pe Kanal D

Zeynep încearcă să afle detalii despre mama lui Kadir, iar Veli se va folosi de ceea ce știe pentru a o șantaja.

Veli a căpătat o adevărată obsesie pentru frumoasa Zeynep. Deși i-a făcut mult rău acesteia, răpindu-i inclusiv fiica, Veli speră că va rămâne cu Zeynep.

Aceasta nu este de niciun fel interesată de Veli, iubindu-l cu adevărat pe Kadir, care are un suflet frumos, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat în copilărie și în ciuda tragediei cumplite, momentul în care și-a pierdut soția și fiica.

Serialul turcesc La răscruce are un mare succes la public, atât în România, cât și în Turcia.

La răscruce, vizionat de peste 1 milion de telespectatori

Serialul La răscruce este difuzat la Kanal D joi și vineri, după Survivor România. Episodul 23, cel de astăzi, va începe la ora 00:00.

La răscruce a fost joia trecută lider de audiență pe tronsonul său orar.

Conform datelor furnizate de Kantar Media România joi, 1 aprilie serialul ”La răscruce” a înregistrat, pe targetul Național, în intervalul orar 23:34- 1:08, un rating de 2,5% și 13,7% cotă de piață.

Stația Kanal D s-a clasat pe primul loc pe targetul Național și pe locul doi în rândul publicului Comercial. Pe segmentul Comercial "La răscruce" a acumulat 1,4% puncte de rating și 9,7% cotă de piață.

Episodul de joia trecută al serialului “La răscruce” a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării de 441.000 de fani din întreaga țară. În minutul de aur, înregistrat la 23:34, 1.338.000

de telespectatori se uitau la serialul “La răscruce”.

"La răscruce" face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este transmis joi și vineri, după Survivor România. Dacă vrei să urmărești serialul Live Video Online, o poți face din România și Republica Moldova, accesând  pagina oficială de LIVE STREAM  la ora difuzării serialului pe Kanal D.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc in Prime Time, in primele trei luni ale lui 2021, cu o cota de piata de 20% pe targetul National; Crestere semnificativa fata de anul precedent – 33% Share

 

Citește-ne pe
Citește și:

Zeynep este santajata de Veli! Aflati ce alegere dificila va avea de facut tanara pentru a-l ajuta pe Kadir, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic din serialul "La...

Cristian Tudor Popescu: Mă înfioară cei de la USR-PLUS. Mestecă talaș de partid fără să clipească

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Kanal D, pe primul loc in Prime Time, in primele trei luni ale lui 2021, cu o cota de piata de 20% pe targetul National; Crestere semnificativa fata de anul precedent – 33% Share

Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română - Episodul 22, sezonul 1, vineri, 2 aprilie - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies