Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 30, sezonul 1, luni, 19 aprilie 2021 - VIDEO

,
Un nou episod plin de suspans din Hercai
Un nou episod plin de suspans din Hercai

Episodul 30 din serialul Hercai este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Popularul serial turcesc Hercai, transmis la noi în țară de Kanal D, ajunge astăzi la episodul cu numărul 30.

Serialul va fi difuzat începând cu ora 20:00.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Azize Aslanbey demarează o acțiune de proporții pentru a-și recupera nepoata de la clanul Șadoglu.

În cadrul planului bătrânei Miran își are locul său important.

Și el dorește ca sora lui să revină acasă.

Elif le dă lovitura de grație celor din clanul Aslanbey, refuzând să se întoarcă acasă. 

Reyyan îi spune lui Miran să nu mai susțină planurile lui Azize. 

Bătrâna Azize îi mărturisește Esmei că se simte învinsă având în vedere că majoritatea membrilor clanului Aslaney dezaprobă acțiunile sale. Cu toate acestea, bătrâna nu dorește să renunțe la răzbunarea ei pe clanul Șadoglu, pe care îl consideră responsabil pentru moartea băiatului ei.

Miran și Azize
Miran, față în față cu bunica lui manipulatoare, Azize

Hercai, lider de audiență!

Serialul Hercai a fost miercurea trecută lider de audiență la nivel național și în rândul publicului de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România. 

În intervalul orar 20:00 – 23:20, atunci când a fost difuzat Hercai, Kanal D a acumulat 8,5% puncte de rating și 17,9% cotă de piață la nivelul întregii țări și 6,6% puncte de rating și 14,8% cotă de piață la nivelul populației de la orașe.

Episodul 29 din Hercai a fost urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, de 1.505.000 de telespectatori din întreaga țară, iar în minutul de aur, înregistrat la ora 21:41, a fost vizionat de 1.784.000 de telespectatori.

Serialul Hercai spune povestea iubirii imposibile dintre Reyyan (interpretată de Ebru Sahin) și Miran (interpretat de Akin Akinozu), care provin din familii rivale, Șadoglu respectiv Aslanbey. Cei doi se îndrăgostesc nebunește și sunt gata să treacă și peste tensiunile dintre cele două familii din care provin, însă acestea le pun fel și fel de obstacole în calea fericirii. 

Cea mai importantă inamică a iubirii lor este bătrâna Azize, din clanul Aslanbey, care vrea să se răzbune cu orice preț pe clanul Șadoglu. După moartea fiului ei tot ce și-a dorit a fost acest lucru, ea considerându-i pe cei din familia Șadoglu vinovați pentru ce s-a întâmplat, iar pe Miran, nepotul ei, l-a crescut cu o permanentă dorință de răzbunare.

Serialul Hercai face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D  și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00. Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când serialul este difuzat și la TV.  

Citeste si: Handan Sadoglu din serialul "Hercai", schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arăta celebra actriță Gulcin Hatihan, cu părul lung și mult mai suplă, în urma cu trei ani!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Handan Sadoglu din serialul "Hercai", schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arăta celebra actriță Gulcin Hatihan, cu părul lung și mult mai suplă, în urma cu trei...

Explozia inflației riscă să ducă la tulburări sociale fără precedent: Guvernele unor state ar putea fi dărâmate de protestatari

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sultan din serialul "Hercai" trece prin momente cumplite, dupa decesul celui mai important barbat din viata sa! Iata pe cine a pierdut celebra actrita Gulcin...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies