Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 29, sezonul 1, miercuri, 14 aprilie 2021 - VIDEO

,
Reyyan și Miran
Reyyan și Miran, fericiți împreună!

Un nou episod plin de suspans al serialului Hercai este difuzat în această seară la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Reyyan și Miran sunt fericiți împreună, însă bătrâna Azize continuă uneltirile contra lor.

Când încearcă să reia controlul asupra familiei, Azize se vede contrată nu numai de către Miran, ci de către mai mulți membri ai familiei. Azize se întoarce împotriva lui Miran, iar Sultan va da toată vina pe ce se întâmplă pe Reyyan.

Miran și Azize
Miran o pune la punct pe Azize!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

În timp ce în clanul Aslanbey sunt tensiuni mari, în clanul Șadoglu este bucurie mare fiindcă Yaren s-a logodit. Toți membrii familiei își doresc ca nunta să aibă loc cât mai repede.

Totodată, Firat, care este îndrăgostit de Yaren, are probleme în a-și mărturisi iubirea față de aceasta. El se tot gândește cum să îi spună ce sentimente are pentru ea.

Pentru Reyyan și Miran este bine că tensiunile au trecut, ea i-a jurat iubire veșnică, și că au reușit să găsească puterea de a lupta împreună împotriva celor care le vor răul.

Reyyan îi spune clar lui Azize că nu îi va mai permite să îi strice relația cu Miran de dragul răzbunării ei personale. Așa cum știți deja, Azize l-a crescut pe Miran cu gândul ca acesta să se răzbune pe clanul Șadoglu atunci când va crește mare. 

Miran a crescut și, deși purta în suflet ura față de clanul Șadoglu, totul s-a schimbat atunci când a întâlnit-o pe Reyyan, ce face parte din această familie, și s-a îndrăgostit de ea. Nu numai că a uitat de răzbunare, dar s-a hotărât să sprijine planul lui Reyyan de pace între cele două familii.

Chiar dacă visul lui Azize era ca membrii celor două familii să se urască mereu și Miran să se răzbune pe clanul Șadoglu, Miran l-a ajutat pe Hazar atunci când viața i-a fost pusă în pericol de un accident.

Miran a fost acuzat pe nedrept că a fost responsabil de producerea acelui accident, însă, în cele din urmă, adevărul a ieșit la suprafață.

Serialul Hercai face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D   și poate fi urmărit de luni până miercuri, de la ora 20:00. Dacă doriți să vedeți serialul Live Video Online, o puteți face accesând adresa   https://www.kanald.ro/live.html   atunci când serialul este difuzat și la TV.

Citeste si: Elif din serialul "Hercai", o femeie rebela si seducatoare, dincolo de rolul sfioasei tinere pe care il interpreteaza! Imagini inedite cu celebra Duygu Yetis!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, lovitura dupa lovitura pentru Azize!

Agentul rus care a ajutat la uciderea a 50 de soldați SBU a fost arestat - Cum a fost coordonat atacul devastator asupra trupelor ucrainene

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 28, sezonul 1, marți, 13 aprilie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies