Elif din serialul "Hercai", o femeie rebela si seducatoare, dincolo de rolul sfioasei tinere pe care il interpreteaza! Imagini inedite cu celebra Duygu Yetis!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2022, 19:20
elif din hercai Foto(12)
Duygu Yetis, actrita care o interpreteaza pe Elif in serialul Hercai, alaturi de Miran!
Sursa: Captură KANAL D

Desi este catalogata drept una dintre cele mai talentate actrite din Turcia, miniona Duygu Yetis a preferat sa fie o persoana extrem de discreta.

Talentata actrita Duygu Yetis are un palmares impresionant, cunoscand succesul inca de la debutul ei in actorie. Aceasta a avut o ascensiune fulminanta in cariera desi are doar 37 de ani.

Cine este Elif din serialul "Hercai" in viata reala, dincolo de rolul sfioasei tinere pe care o interpreteaza!

Duygu Yetis s-a nascut la Istanbul in 1984, intr-o familie modesta. Aceasta mai are o sora mai mare decat ea, care i-a fost mereu sprijin atat in viata personala, cat si in cea profesionala.

Parintii sai au indrumat-o inca din adolescenta sa urmeze o cariera in actorie, deoarece tanara Duygu avea deja inclinatii clare catre acest domeniu fascinant. Astfel, in perioada liceului, Duygu Yetis a fost remarcata de profesori si a inceput sa joace deja primele sale piese de teatru in cadrul trupei liceului.

Peste ani, Duygu a decis sa urmeze Facultatea de Teatru si Film, in cadrul Universitatii Haliç, pe care a absolvit-o cu succes.

Inca de pe bancile facultatii, in anul 2004, aceasta a fost selectata sa joace intr-un prim serial de televiziune, "Tatlı Hayat", care avea sa reprezinte primul ei pas catre celebritate. Si tot in anul 2004 Duygu a primit si rolul Merve in cadrul unui alt serial de succes, "Yağmur Zamanı", care desi a fost unul secundar i-a adus mari satisfactii pe plan profesional. Dupa absolvirea facultatii, Duygu a primit multe alte roluri, care de asemenea i-au adus un succes rasunator si au propulsat-o printre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie in Turcia.

In anul 2019, Duygu Yetis a acceptat propunerea de a juca in serialul "Hercai", care s-a bucurat de un mare succes atat in Turcia, cat si in afara granitelor, datorita povestii impresionante de dragoste prezentata. In productia "Hercai", Duygu interpreteaza rolul unei tinere sfioase si greu incercate de soarta, care si-a pierdut parintii cand era doar un copil, intr-un cumplit accident si care a ramas marcata de viata de acele momente teribile.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa dincolo de toate rolurile jucate magistral de Duygu Yetis pana in prezent, aceasta este o femeie cu o personalitate puternica si cameleonica si in viata reala, dincolo de camerele de filmat.

Atunci cand nu se afla pe platourile de filmare, celebra actrita prefera sa isi petreaca timpul liber in compania parintilor sau a surorii sale. Iar de cand a devenit si matusa, aceasta adora sa se bucure de prezentat bebelusului, care este deja mascota iubita a familiei. In privinta vietii personale, Duygu pastreaza mereu discretia.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, lovitura dupa lovitura pentru Azize!