Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 13, sezonul 1, marți, 9 martie 2021 - VIDEO

,
Miran din Hercai
Miran îi spune lui Reyyan că nu acceptă să sufere nici el, nici Reyyan[Sursa foto: captura video Kanal D]

Un nou episod plin de dramatism al serialul Hercai va fi difuzat astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D. Urmărește Hercai și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.


In articol:

Miran vrea să se însoare cu cea pe care o iubește, Reyyan, însă tânăra refuză cererea lui în căsătorie. Nu pentru că nu îl iubește, ci pentru că știe că Miran vrea să se răzbune.

"Vrei renunța la răzbunare pentru noi, pentru căsnicia noastră?", îl întreabă Reyyan.

"Nu voi permite să suferim. Nici tu, nici eu", îi spune Miran celei pe care o iubește.

Reyyan
Reyyan se teme că pentru Miran răzbunarea e mai importantă decât dragostea pentru ea[Sursa foto: captura video Kanal D]

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Familia Șadoglu a fost scoasă în stradă de către bătrâna Azize, în contul unei "datorii" neachitate, iar Reyyan crede că și Miran este implicat.

Miran va afla de la micuța Gul ce a pățit familia ei din cauza lui Azize, iar tânărul își va înfrunta bunica!

"Avem aceeași durere, dar de acum încolo drumurile noastre se despart!", îi spune Miran bătrânei Azize.

El tranșează disputa cu bunica lui, spunându-i acesteia clar că nimeni și nimic nu îl va opri să fie cu cea pe care o iubește, Reyyan, dar și să îi salveze familia acesteia.

Miran și Azize
Miran tranșează lucrurile cu bunica lui, Azize[Sursa foto: captura video Kanal D]

Gonul, cu un pistol la capul lui Azat!

Azat, care a răpit-o pe Gonul, vrea să demonstreze că nu a abuzat-o pe aceasta și că acțiunea lui șocantă a fost doar o consecință a faptului că aflase că Miran "a răpit-o" pe Reyyan. "Dacă te-am necinstit apasă pe trăgaci", îi spune el lui Gonul, în timp ce frumoasa blondă ține un pistol în mână. 

Reyyan destăinuie că nu are încredere în iubirea lui Miran, cu toate că tânărul a făcut tot posibilul pentru a-i câștiga încrederea.

"De câte ori mă uit în ochii lui văd o groapă mare și întunecată. Pe fundul ei doarme un basm împletit din minciună", spune Reyyan.

Serialul Hercai face parte din  programul TV al postului de televiziune Kanal D  și este difuzat de luni până miercuri, de la ora 20:00.

Dacă doriți să urmăriți Live Video Online serialul Hercai, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați, în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:00, adresa  https://www.kanald.ro/live.html.    

Serialul îi are în centru pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (jucat de Akın Akınözü) și povestea lor de dragoste. Dacă iubirea lor va învinge, în ciuda tuturor obstacolelor, veți afla doar urmărind serialul Hercai la Kanal D, serial ce a cucerit publicul din Turcia și pe cel din România!

Citeste

si: Azize Aslanbey din serialul "Hercai", o mama implinita si fericita, dincolo de platourile de filmare! Iata cat de mandra este Ayda Aksel de fiica si de baiatul ei!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Azize Aslanbey din serialul "Hercai", o mama implinita si fericita, dincolo de platourile de filmare! Iata cat de mandra este Ayda Aksel de familia sa!

Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reîncep luni cursurile; activităţile didactice - online

Clasament Survivor România 2021. Cine se află pe primul loc în top după plecarea Anei Porgras. Răsturnare totală de situație

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Familia Sadoglu, scoasa in strada!

Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 12, sezonul 1, luni, 8 martie 2021 - VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies