Vezi online live episodul 52 al serialului “Totul pentru familia mea”. În această seară, Asiye își pune fratele într-o situație jenantă la școală

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 feb 2023, 13:15

Orhan caută să închirieze o garsonieră dar Gonul îi propune să locuiască în camera de deasupra restaurantului ei.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 52 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D joi, 9 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat joi, 9 februarie, de la ora 20:00 pe Kanal D.

Asiye descoperă adevărul despre colaborarea lui Omer cu temutul cămătar Tayfun și îl pune într-o situație stânjenitoare la școală.

Joi, 9 februarie, va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

În episodul 52 al serialului „Totul pentru familia mea” Akif divorțează de Nebahat și începe pregătirile pentru căsătoria cu Suzan.

Citește și: Seriale turcești la care să te uiți în 2023

Orhan caută să închirieze o garsonieră dar Gonul îi propune să locuiască în camera de deasupra restaurantului ei. Gonul îl invită la restaurant, iar cei doi se simt bine, moment în care Sengul trece întâmplător pe acolo și îi vede pe cei doi, acest lucru provocându-i gelozie.

Asiye este foarte supărată pe Omer, iar dintr-o greșală ajunge să își pună fratele într-o situație jenantă la școală, atunci când începe să povestească ce a făcut acesta.

Printre altele spune că: “Mereu zice că are grijă de noi. Dacă așa o să aibă grijă de noi, mai bine să nu aibă.”Acesta neștiind ce se întâmplă crede că sora lui vrea să îi dea o lecție.

Citește și: Suferiti de tensiune mare? Recomandari de ceai pentru scaderea tensiunii

Doruk se chinui să o recucerească pe Asyie și caută disperat motive să îi demonstreze dragostea pe care i-o poartă. De aceea, Doruk ăi spune: ”O să te conving de ce să mă ierți iar și

să ai din nou încredere în mine!”

Pentru a afla ce se întâmplă mai departe cu cei patru frați, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D.

Citește și: Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Bianca și Laurențiu, de la tachinări la război! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut ce anume l-a determinat să se îndepărteze de Bianca, după plecarea lui Alexandru din Casa iubirii! „N-am mai simțit nimic nici din partea ta!”