Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 08 feb 2023, 13:07

În această seară, Asiye este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va

fi difuzat miercuri, 8 februarie, de la ora 20:00 pe Kanal D. Asiye se află în pericol de moarte atunci când intervine între Tayfun și Omer.

Miercuri, 8 februarie, va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

În episodul 51 al serialului „Totul pentru familia mea” Omer îi zice lui Tayfun că nu mai vrea să lucreze pentru el dar își va plăti datoria.

În ziua următoare, Tayfun trimite pe cineva acasă la el să-l sperie și să-l convingă să se întoarcă. Omer îi cere bani împrumut lui Doruk și își plătește datoria și îl amenință pe Tayfun că îl va denunța dacă mai trimite oameni acasă la el.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Asiye și Ömer, în pericol de moarte!

Între timp, Resul vede filmarea cu momentul când Veli a căzut de pe clădire și o cheamă pe Nebahat să vadă dacă îl recunoaște. Nebahat nu se așteptă ca el să găsească filmarea atunci când l-a ajutat să obțină documentele lui Akif și insistă să nu-l denunțe.

Pentru că nu-l poate opri, îl lovește cu o vază în cap după care îl sună pe Akif și-i zice ce

s-a întâmplat.

Din păcate problemele nu contenesc pentru familia Eren, atunci când Tayfun se duce, mai târziu, acasă la Omer și vrea să-l împuște în picior, iar Asiye se pune în fața lui Omer și cade secerată, aceasta fiind în pericol de moarte.

Citește și: „Am trăit degeaba” Gina Matache, mesaj tranșant. Nu a mai putut suporta

În timp ce trage cu arma Tayfun strigă: “Credeai că, dacă îți plătești datorită, scapi de treaba asta? Chiar așa credeai?”

Pentru a afla ce se întâmplă mai departe cu cei patru frați, poți urmări serialul “Totul pentru familia mea”, doar pe Kanal D.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba 4 frați care rămân orfani, după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Citește și: Şengül din serialul Totul pentru familia mea s-a retras de pe platourile de filmare pentru a ajuta locuitorii din zonele afectate de cumplitele cutremure! Iată unde a fost surprinsă actrița Fadik Sevin Atasoy! „Vom depăși această durere împreună!” 

Matilda Pascal Cojocărița a mărturisit ce anume își reproșează ca mamă! „N-am făcut-o din comoditate, am făcut-o pentru că mi-a cerut viața, mi-a cerut cariera!”

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”