Akif decide să o ceară pe Suzan în căsătorie, iar Resul își continuă planul de răzbunare. Vezi online live episodul 50 al serialului “Totul pentru familia mea”

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 07 nov 2023, 04:00

Akif decide să o ceară pe Suzan în căsătorie, iar Resul își continuă planul de răzbunare.

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 50 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 7 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Un nou episod din serialul “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 7 februarie, de la ora 20:00 pe Kanal D.

Marți, 7 februarie, va fi difuzat un nou episod din serialul „Totul pentru familia mea”

În episodul 50 al serialului „Totul pentru familia mea”, Resul încearcă să pună la cale un plan de răzbunare împotriva lui Akif Atakul spunând că:

“E rândul meu să fac o mișcare”.

Citește și: Akif din serialul Totul pentru familia mea întinerește în fiecare zi alături de carismaticii lui colegi de platou, Doruk, Ömer și Oğulcan! Iată cum a fost surprins celebrul Celil Nalçakan alături de tinerii lui colegi, pe terenul de fotbal!

Doruk îl întreabă pe Omer despre oamenii cu care lucrează și insistă să-i plătească datoria pentru că se îngrijorează că o vor răni pe Asiye.

Omer refuză, dar îl asigură că în curând va scăpa de ei. Deși Omer este conștient de pericolele la care este supus și nu mai vrea să lucreze pentru Tayfun, gândul că trebuie să își ajute surorile îl face să se răzgândească. Doruk îl avertizează pe Omer să fie atent și să nu le pună într-o situație periculoasă pe cele două surori ale sale.

Omer îi răspunde că: “Fac totul pentru ele, oricum! Nu-ți face griji!”

Akif o invită pe Suzan la restaurantul unde s-au cunoscut și cu mari emoții o cere de soție.

Kaan și Akif vor avea un șoc atunci când își vor găsi casa devastată. Kaan constată, în același timp, că îi lipsește laptopul și se panichează.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care tânăra actriță Damlasu İkizoğlu a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Melisa! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Dacă vrei să afli cine a furat laptopul lui Kaan, dar și care este răspunsul Suzanei la cererea în căsătorie, urmărește în această seară episodul 50 din “Totul pentru familia mea” doar la Kanal D.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că, cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om răutăcios care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol

Serialul “Totul pentru familia mea” poate fi urmări de luni până joi de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!