Vești teribile din Indonezia! Românul a fost executat! “L-au împușcat!”

Un român a fost ucis cu sânge rece în Indonezia de către poliția din Indonezia, în timpul unei arestări.


In articol:

Vasile Solomes a fost împușcat în cap

Poliția indoneză a arest doi români pentru frauda bancară și furt de pe carduri prin metoda skimming. Vasile a fost împușcat în cap, după ce s-a opus arestării.

Citeste si: Fanii au avut un soc: Giani Kirita nu mai are chelie! Cum arata cu par in cap, schimbarea e radicala

Arestarea a avut loc pe 9 noiembrie în dreptul unui bancomat de pe o stradă din Jakarta, capitala Indoneziei, chiar în timp ce se pregăteau să spargă un ATM.

Poliția indoneză a susținut o conferință de presă pentru a explica cum a fost ucis românul. Aceștia susțin că românul a încercat să sustragă arma unui polițist, ceea ce a adus la gestul extrem al polițiștilor.

Vasile Solomes a fost transportat la spitalul Fatmawati, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Poliția indoneză a susținut o conferință de presă pentru a explica cum a fost ucis românul. Aceștia susțin că românul a încercat să sustragă arma unui polițist, ceea ce a adus la gestul extrem al polițiștilor. Vasile Solomes a fost transportat la spitalul Fatmawati, însă medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citeste si: Stirea trista a diminetii! Probleme de sanatate pentru Florin Piersic!

Vasile Solomes era din Negreşti Oaş, iar cel de-al doilea român arestat, Cristea este din Craiova. Cel din urmă a transmis, prin intermediul unui apropiat, că de fapt Vasile a fost executat de agenţii care-i arestaseră.

Acesta nu a încercat să sustragă arma vreunui polițist, a fost suprins în flagrant în fața bancomatului și nu s-a opus arestării, susţine Cristea. "Doar a vociferat” , iar polițiștii au tras în el și l-au ucis "ca pe un câine".

Citeste si: Lia Olguta Vasilescu l-a luat la misto pe Klaus Iohannis. Fotografia cu care l-a facut de ras pe presedinte

 

 

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate