Vesti MARI pentru elevi! BAC-ul si testele de Evaluare Nationala se schimba din nou! Afla cum

,

Anuntul este oficial.

Reprezentantul Consiliului National al Elevilor, Petru Apostoaia, a declarat ca introducerea testelor grila la examenele de Bacalaureat si Evaluare Nationale va fi amanata cu cel putin un an.

Amnarea s-a decis in urma discutiei purtate de ministrul interimar al Educatiei Nationale, Rovana Plumb, cu reprezentantii profesorilor, parintilor si elevilor, pe tema noilor modele de subiecte pentru examenele din 2019.

Potrivit reprezentantului Consiliului National al Elevilor, Petru Apostoaia, s-a decis amanarea cu cel putin un an a introducerii testelor grila la examenele de Bacalaureat si Evaluarea Nationala 2019.

 

 

Citește și:

Anunt oficial pentru toti elevii: se schimba BAC-ul si Evaluarea Nationala! Ce subiecte se vor da la examenele din vara viitoare

Banii ȘTABILOR de la ASF, sub lupă - Ce salarii şi ce averi au oamenii responsabili cu supravegherea bursei

Mint autoritățile cu privire la pandemie? Marian Vanghelie dă cărțile pe față: "Îi sperie pe români la televizor! O să ne îmbolnăvim cu toții!"

Marian Vanghelie, luat la întrebări de Denise Rifai. Fostul edil a spus câți bani a făcut în politică: "Eu fac bani și când dorm!"

Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 12, sezonul 1, marti, 27 octombrie - VIDEO


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies