Vesti din ce in ce mai proaste pentru Cristian Cioaca! Politistul va mai ramane in arest inca 60 de zile

Vesti din ce in ce mai proaste pentru Cristian Cioaca! Politistul va mai ramane in arest inca 60 de zile

Politistul Cristian Cioaca, trimis in judecata pentru omor calificat si profanare de morminte, ramane va ramane in arest preventiv in Penitenciarul Colibasi.

Potrivit judecatorilor Tribunalului Arges, hotararea privind mentinerea masurii arestarii preventive in cazul politistului Cristian Cioaca poate fi atacata in termen de 24 de ore, politistul urmand sa ramana in arest in urmatoarele 60 de zile.

Avocata politistului, Maria Vasii, a formulat recurs imediat dupa ce a luat la cunostinta decizia instantei argesene.

La ora transmiterii acestei stiri, politistul Cristian Cioaca se afla inca la Tribunalul Arges, urmand sa fie dus in Penitenciarul Colibasi.

Politistul Cristian Cioaca a fost adus, joi, la Tribunalul Arges, unde urma sa fie verificata legalitatea arestarii preventive, presa neavand acces la sedinta de judecata.

Politistul Cristian Cioaca, aflat din 5 decembrie 2012, in arestul Directiei de Cercetari Penale a Politiei Capitalei, a fost incarcerat, miercuri, la Penitenciarul Colibasi, din judetul Arges, si va sta in carantina timp de 21 de zile, perioada in care i se vor aduce la cunostinta drepturile si obligatiile care ii revin in perioada de arest preventiv si va fi evaluat din punct de vedere psihologic, educational si medical.

Dosarul in care Cristian Cioaca este judecat pentru omor calificat si profanare de morminte va fi judecat de magistratii Tribunalului Arges, iar primul termen al procesului a fost stablit pentru 4 martie.

Sursa: Mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate