Vești bune pentru Ella: "Soarta vă va aduce împreună oricât ați încerca să vă opuneți..." Cum a reacționat când a primit mesajul?

,
ella mesaj
Ella în casa Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Ella visează la dragostea adevărată, chiar dacă acum nu este implicată într-o relație, însă un mesaj pe care l-a primit recent a pus-o serios pe gânduri.

Ella, una dintre cele mai iubite foste concurente de la Puterea Dragostei, a făcut public un mesaj pe care l-a primit recent și care are legătură cu viața ei sentimentală.

Ella a primit un mesaj controversat: "Soarta vă va aduce împreună oricât ați încerca să vă opuneți..."  

Deși este o femeie frumoasă și care reușește să întoarcă automat toate privirile, Ella nu a reușit să formeze un cuplu cu niciun băiat din casa Puterea Dragostei, chiar dacă și-a deschis sufletul și a fost dispusă să iubească din nou.

Este cunoscut faptul că aceasta a fost îndrăgostită de Jador și că revenirea ei în emisiune a fost pentru a-l uita pe acesta definitiv.

Citeste si: Ella, declarație de dragoste pentru bărbatul din viața ei: "Mi-am dorit un om perfect și ai apărut tu." Iubește din nou?

Deși nu au mai fost văzuți împreună, susținătorii lor speră ca Ella și Jador să formeze un cuplu în viitorul apropiat. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a evitat să îl mai aducă în discuție pe Jador, însă acum, aceasta a postat un mesaj care ridică foarte multe semne de întrebare. Pentru că a vrut să afle ce îi rezervă viitorul din punct de vedere sentimental, Ella a apelat la o aplicație, iar răspunsul pe care l-a primit a lăsat-o fără cuvinte. Să fie vorba despre Jador?

Citeste si: Ella, primele imagini in rochia de mireasa! Uite cat de superba a fost in cea mai frumoasa zi

"Tu i-ai furat inima demult cuiva pe nume...Chiar dacă niciunul dintre voi nu se simte pregătit să facă următorul pas prea curând, soarta vă va aduce împreună oricât ați încerca să vă opuneți. Atunci vei simți cu adevărat ce înseamnă dragostea sinceră!", a fost mesajul pe care Ella l-a primit.

ella mesaj
Reacția Ellei după ce a citit mesajul în care sunt informații despre viața ei sentimentală[Sursa foto: Instagram]

Ella nu a vrut să dezvăluie numele bărbatului, însă, având în vedere că legătura dintre ea și Jador este una cunoscută publicului, sunt șanse mari ca numele acestuia să se regăsească în mesajul pe care fosta concurentă de la Puterea Dragostei l-a primit. 

În ultima perioadă, Ella a fost destul de discretă cu privire la viața ei amoroasă, oferind doar mici indicii că, în prezent, este îndrăgostită.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, alături de doi bărbați celebri din România

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Câți bani face într-o singură zi un frizer cu clienți în special din lumea lăutarilor și a maneliștilor

Lovitură pentru toți consumatorii de energie: vor trebui să achite o taxă suplimentară, pe lângă factura la energie

Câți bani face într-o singură zi un frizer cu clienți în special din lumea lăutarilor și a maneliștilor

Ramona e din nou singură: "Mi-am dat seama că nu este..." Se întoarce la Puterea Dragostei?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies