Vesti bune! Au intrat banii! Peste 2 milioane de romani au primit bani de la ANAF

,

Ministerul Finanţelor Publice vine cu vești bune pentru români în legătură cu taxa auto.


In articol:

Din 2017 până în prezent ANAF a restituit 6,16 miliarde de lei pentru cele 1,91 de milioane de cereri depuse și aprobate.

Ministerul Finanţelor Publice, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, a restituit taxe auto (taxa auto pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu) tuturor contribuabililor români care au

depus documentaţii complete, informează ANAF printr-un comunicat remis, luni AGERPRES.

Astfel, începând din 2017 până în prezent, ANAF a restituit taxe auto în valoare totală de 6,16 miliarde de lei, pentru 1,91 de milioane de cereri depuse şi aprobate.

vezi cele mai noi Stiri Kanal D

Menţionăm că, ANAF are în atenţie şi cererile ale căror documentaţii sunt incomplete. Acestea vor fi soluţionate, pe măsură ce contribuabilii notificaţi vor transmite către Agenţia Fiscală clarificările solicitate”, se precizează în comunicat.

Guvernul a aprobat pe 12 iunie suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu 650 de milioane de lei pentru restituirea taxei auto, termenul limită anunţat atunci fiind 30 iunie.

Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Mediului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019.

Este vorba despre o suplimentare cu 650 de milioane de lei pentru a se acorda banii plătiţi pentru timbrul de mediu, taxa auto, în funcţie de denumirea pe care a avut-o această taxă de-a lungul timpului. Ştiţi că termenul limită este de 30 iunie. Până acest moment au fost plătite deja sume totale în valoare de 3,1 miliarde de lei”, spunea atunci purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu.

sursa: capital.ro

Citeste si: Cutremurator! S-a calculat intervalul la care se sinucide cate un om pe planeta

Citeste si: Viorica Dăncilă: Luăm în calcul restructurarea Guvernului. Ce s-a discutat in prima sedinta de guvern, dupa retragerea ALDE

Citeste si: Zodiile predispuse să își saboteze singure relația. Tu stii ce inseamna o relatie?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop 10 septembrie 2019. Zodia care intră într-o mare criză

VIDEO Cum a avut loc atentatul de la concertul Arianei Grande, când 22 de britanici au fost uciși: CARENȚE grave ale serviciului de securitate

Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

12 cupluri de zodii care pot rezista oricărui obstacol. Tu in ce zodie esti?

Tu știi care este cea mai importantă parte a corpului tău?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies