Vestea pe care o astepta cu infrigurare Adrian Nastase! Judecatorii au decis ca poate fi eliberat conditionat

Totusi, fostul premier, acum incarcerat, mai are un hop de trecut, caci hotararea nu este definitiva.

Pana la verdictul final, astazi toata tara a vazut noua înfatisare a lui Nastase. Cu barba! Asa a venit azi, in fata judecatorilor de la Sectorul 4 fostul premier Adrian Nastase. Pentru prima data in ultimele 7 luni de cand a fost reincarcerat fostul om politic s-a lasat filmat.

N-a fost singurul din familia sa care se afiseaza cu noul look. Si fiul sau cel mare, Andrei si-a lasat barba. El, insa, este nerabdator sa scape de ea. Asteapta doar eliberarea tatalui.

Odata cu schimbarea la fata, fostul premier a avut si o conduita diferita in fata judecatorilor carora le-a cerut sa-l elibereze conditionat.…

A executat o treime din pedeapsa cum cere legea, adica 576 de zile. Din aceastea, 105 sunt contorizate pentru ca a scris trei carti pe care le-a si publicat in inchisoare. Adrian Nastase a si fost recompensat, chiar de 8 ori si a participat si la cursuri cu profil ecologic.

Procurorul, insa, a sustinut ca Adrian Nastase nu a dovedit ca s-a indreptat si nici ca nu ar mai comite noi infractiuni…Decizia de astazi a judecatorilor nu este definitiva, ea poate fi atacata la Tribunal.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate