Veste devastatoare pentru Donald Trump! Ce decizie s-a luat privind suspendarea lui

,

Camera Reprezentanților din SUA va elabora articolele pentru inculparea președintelui Donald Trump în cadrul procedurii pentru suspendarea acestuia.


In articol:

"Cer astăzi continuarea procedurilor prin inițierea elaborării articolelor de inculpare în vederea demiterii", a anunțat președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Polisi, potrivit Mediafax.

"Miza este democrația noastră. Președintele nu ne oferă altă opțiune decât să acționăm. Acțiunile președintelui au încălcat grav Constituția", a mai declarat Nancy Polisi.

Primele dintr-o serie de audieri publice ale Comitetului Casei Reprezentanților, ca parte a procedurii de suspendare a președintelui Donald Trump, au început la mijlocul lui noiembrie.

Veste devastatoare pentru Donald Trump! Decizie privind suspendarea 

Au fost audiați doi diplomaţi de carieră, martori direcţi în scandalul ucrainean- William Taylor, ambasadorul american la Kiev, un fost militar, şi George Kent, un oficial de rang înalt la Departamentul de Stat, specialist în Ucraina, potrivit Newsweek.

Daniel Goldman, din Comisia pentru Informații a Casei Reprezentanților, l-a chestionat pe ambasadorul Ucrainei, William Taylor, și pe adjunctul secretarului de Stat, George Kent, despre evenimentele care au condus la convorbirea telefonică a președintelui Trump, de la 25 iulie, cu președintele ucrainean Volodimr Zelenski și decizia președintelui de a reține ajutorul militar până la începerea, de către Ucraina, a investigației despre Joe Biden și fiul lui, Hunter, în relație cu compania de gaze Burisma și cu presupuse ingerințe în alegerile din 2016.

Atunci când a fost întrebat dacă președintelui Trump îi păsa de Ucraina, răspunsul lui Taylor a fost că „îi pasă mai mult de investigațiile asupra lui Biden”.

Ambasadorul în Ucraina, William Taylor, a mărturisit că a știut de stoparea ajutorului militar pentru Ucraina.

, încă din iulie, când s-a vorbit de o potențială întâlnire pe care președintele Zelenski a cerut-o, iar președintele Trump a sugerat că aceasta depinde de o anchetă a companiei Burisma și a presupusei ingerințe ucrainene în alegerile din 2016.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Adrian Nastase, reactie dura la indemnul lui Klaus Iohannis "o Romanie fara PSD"

Lege semnată de Putin: Rușii mobilizați pentru războiul din Ucraina pot cere scutirea de la plata creditelor

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Seful ISIS a murit ca un las ucigandu-si trei copii. Declaratiile presedintelui Donald Trump

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies