Adrian Nastase, reactie dura la indemnul lui Klaus Iohannis "o Romanie fara PSD"

,

Fostul premier al României, Adrian Năstase, le cere liderilor PSD să lase conflictele din interiorul partidului pentru a se concentra pe a-i da o replică serioasă preşedintelui Klaus Iohannis.


In articol:

Adrian Năstase s-a arătat deranjat de faptul că Iohannis a atacat PSD de la tribuna Parlamentului, acest lucru fiind imposibil de tolerat. Năstase a criticat pe blog faptul că preşedintele Iohannis a declarat că va construi ” o Românie fără PSD ”, potrivit adevarul

Adeseori mi s-a reprosat o anumită naivitate.

E posibil. Poate si pentru că nu imi plac conflictele si nu mă hrănesc din ură sau din răzbunări. Am mers aseară la Cotroceni sperând că Iohannis a incheiat retorica de război impotriva a 3 milioane de români (poate si a altora) care au votat candidatul PSD. Se pare că discursul său a fost, de fapt, un discurs pentru corpul diplomatic aflat acolo.

Prezent insă la o intâlnire cu parlamentarii liberali (in ce calitate? presedinte al TUTUROR românilor?), Iohannis a declarat că se va implica pentru a realiza, intr-un an de zile, „o Românie fără PSD”.

Citeste si: Gabriela Firea, mesaj plin de inteles dupa sedinta PSD: "Sunt multe de spus, dar nu mai are rost"

Citeste si: Mesajul lui Liviu Dragnea pentru Romania. De 1 decembrie, din penitenciar, Liviu Dragnea a publicat un mesaj dedicat tarii

Năstase spune că declaraţia a fost făcută la întâlnirea cu liderii PNL.

”Acest indemn al lui Iohannis este o declaratie de război impotriva Partidului Social Democrat, a Constutiei României si a regimului democratic din tara noastră. El este incalificabil si el trebuie tratat cu toată seriozitatea de către conducerea PSD, de către parlamentarii, primarii, consilierii, presedintii de consilii desemnati democratic de către alegătorii români. Mi se pare inadmisibilă această conduită si cred că ea va trebui sanctionată atât in tară cât si la institutiile europene.

La PSD, ar trebui lăsate deoparte orgoliile si ar trebui strânse rândurile pentru a găsi cele mai bune formule de a răspunde acestui atac „mârsav” la adresa fundamentului statului de drept din România”, a scris Năstase pe blog.

Citeste si: Preşedintele Iohannis, anunţă că mâine face o declaraţie despre criza politică- VIDEO

Citeste si: Presedintele Iohannis s-a intors acasa! Declaratia de presa sustinuta dupa întrevederea cu Donald Trump

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vesti proaste despre salariul minim. Milioane de romani sunt afectati

FOTO - Descoperire epocală în orașul antic scufundat din Egipt: obiecte din secolul al IV-lea î.e. n. păstrate impecabil

Cine este actualul iubit al fiicei lui Liviu Dragnea? Alexandra Dragnea este acuzată că i-a distrus acestuia cariera

Horoscop NOROC 2020. Trei zodii sunt favorizate de astre si se bucura de noroc cu carul in noul an

Parintele Constantin Necula despre boala si durere: "Nu ţine suferinţa în tine. Vorbeşte!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies