Cosmin Cernat este prezentatorul celui mai amplu experiment social televizat, “Insula de 1 milion”!

Cosmin Cernat este unul dintre cei mai apreciaţi şi carismatici prezentatori TV şi Radio din România, cu o carieră îndelungată în mass-media, de trei decenii.

La Kanal D, Cosmin Cernat a fost prezentatorul “Exatlon”, un format care a revoluţionat piaţa media din România încă de la lansarea sa, în ianuarie 2018. În cadrul acestui reality show şi-a activat şi experienţa de comentator sportiv, o latură importantă a carierei sale. Cosmin Cernat fost comentatorul a zece editii ale Jocurilor Olimpice, printre care Nagano 1998, Sydney 2000 şi Salt Lake City 2002. A comentat, de asemenea, Jocurile Olimpice de vară Tokyo 2020 şi Jocurile Olimpice de Iarna de la Beijing 2002, ambele pentru Eurosport. 

Tot la Kanal D, Cosmin Cernat a prezentat “FanArena”, emisiune cu o componentă sportivă în care erau dezvăluite culisele “Survivor România”, un alt format de succes al staţiei.

Cosmin Cernat s-a aflat în atenţia telespectatorilor şi ca prezentator a două formate difuzate simultan la Kanal D2 si Radio Impuls: matinalul “Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Cernat” şi “Invitatul de 12”, două emisiuni care se bucură de succes prin abordarea îndrăzneaţă, ce pune accent pe fuziunea între TV şi Radio.

Îndrăgitul prezentator intra în domeniul mass-media în urmă cu 30 de ani; după ce a lucrat în cadrul departamentului de sport al ziarului “Dimineaţa”, timp de doi ani, Cosmin Cernat ajungea la Televiziunea Română, unde a fost reporter, redactor, editor al ştirilor sportive, comentator sportiv şi prezentator al unor emisiuni de succes precum “Ploaia de stele” sau “Stele de 5 Stele”.

În 2007 intra în echipa Kanal D, imediat după lansarea acestui post TV, ca Redactor Sef al Stirilor sportive, si prezentator al emisiunilor “Fluier final” şi “Fluier de start”. În 2009, Cosmin Cernat a prezentat, tot la Kanal D, emisiunea “Spune-mi preţul!”.

Cariera prodigioasă, carisma şi profesionalismul desăvârşit i-au adus lui Cosmin Cernat aprecierea unui public uriaş, de toate vârstele.