Variu ajunge în finală alături de Szilard! Concurentul a fost copleșit de emoții și a izbucnit în plâns: „Vreau să le spun că le iubesc și le mulțumesc”

Autor: Laura Macovei
video Foto(6)

Variu ajunge în finală alături de Szilard! Concurentul a fost copleșit de emoții și a izbucnit în plâns: „Vreau să le spun că le iubesc și le mulțumesc”

Sursa: Kanal D

Variu a ajuns în finală alături de Szilard, iar acum urmează să aflăm cine va fi marele câștigător al emisiunii „Insula de 1 milion”!

Sâmbătă, 15 iunie, are loc bătălia finală la “Insula de 1 milion”. Szilard, Argentina, Liviu, Jaguaru, Alex și Variu sunt cei șase luptători care au ajuns până la finalul emisiunii.

Variu ajunge în finală alături de Szilard!

Szilard a fost primul concurent care s-a calificat în Marea Finală, iar ceilalți concurenți au fost nevoiți să lupte într-o nouă probă de foc, pentru a ocupa ultimul loc din finală.

Variu a reușit să se concentreze și să câștige proba, astfel, acesta îl va însoți pe Szilard în bătălia finală pentru a-și transforma partea din milionul de pe insulă în bani cash. Concurentul a îngenuncheat de emoție și a izbucnit în lacrimi.

''Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor de aici: vouă, ție, Szilard, pentru că de la fiecare dintre voi am învățat câte ceva pe insula asta, în experimentul ăsta.

Vreau să vă mulțumesc că ați dat dovadă de luptători. Ca niște gladiatori am fost astăzi, toți 5.'' a spus Variu.

„Argentina, mi-ai arătat ce mult înseamnă dragostea față de soț, soție, prieten, familie.

Liciu, ție niciodată să nu îți pară rău că ești bâlbâit, pentru că și eu am două defecte și sunt vizibile.

Ești un om foarte bun, cu un suflet foarte mare.

Jaguaru, de la tine am învățat ce înseamnă nebunia. Ești un nebun și jumătate. Am învățat ce înseamnă să ai viteză, să fii puternic și să nu-ți pese de nimic.

Alex, vecinul meu de cartier aflat aici pe insulă, vreau să îți mulțumesc și ție, pentru tot.

Citește și: Marea Finală a “Insulei de 1 milion”: „Vor decide cărui finalist îi vor oferi brățări”. Nu ratați Marea Finală ”Insula de 1 milion”, sâmbătă, 15 iunie, de la 21:00, pe Kanal D

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Szilard, un om cu experiență, un om care a trecut prin multe, vreau să îți mulțumesc și ție. Am învățat foarte multe de la tine.

Și ție, Cosmin, pentru că ne-ai prezentat atât de frumos pe fiecare în parte și, nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc celor de acasă, care m-au susținut și care mă susțin,” a declarat Variu.

Variu a primit cele mai multe brățări

Concurenții care au pierdut proba au avut de luat o decizie importantă, aceea de a-și dona brățara/brățările. 

Cosmin Cernat: Urmează să luați o decizie foarte importantă pentru cei doi finaliști. Ați început multe prietenii aici și acum, rând pe rând, o să vreau să îmi spuneți cui dați brățările sau brățara și, evident, de ce.

Argentina îi oferă brățara în valoare de 20.000 de lei lui Szilard.

Argentina: Sper să te ajute în proiectul tău. Ți-o dăruiesc din inimă și sper să se înmulțească!

Liviu îi oferă brățările lui Variu, iar Jaguaru și Cosmin îl urmează. Astfel, Variu are același număr de brățări ca Szilard. 

Urmăriți întregul moment cu cei doi finaliști aici:

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.