VACANTA cu rulota - IDEALUL turistilor care vor sa scape ieftin VIDEO

,
VACANTA cu rulota - IDEALUL turistilor care vor sa scape ieftin VIDEO

Pe acest tineri i-am gasit pe plaja de la Corbu. Vin tocmai din Germania cu camionul - apartament.

 Masina nu e doar masina ci si locuinta de vara, ba chiar si de iarna pentru ca are in ea tot ce trebuie pentru o viata linistita.. un pat dublu, o biblioteca,o soba si o mini chicineta!

Nici iubita lui nu este mai prejos! Are si ea propriul camion pe care recunoaste ca l-a lasat acasa. Desi lumea se uita lung la casa pe roti si ii crede pe proprietari putin dusi ...cu camionul, ei spun ca nu isi doresc nimic mai mult. Desi este vechi de 27 de ani,camionul s-a dovedit a fi investitia ideala!

De acealsi confort au parte

si vecinii din cartierul de rulote ridicat ad hoc pe plaja...marea e la doi pasi, nisipul fierbinte iar mancarea ca la mama acasa. Unde mai pui ca nici nu trebuie sa scoti un leu din buzunar pentru cazare.

Doamna stie exact de ce nu vrea sa stea la hotel. Alaturi vecinul venit din cealalta parte a tarii recunoaste ca de cand a venit aici nu s a mai imbracat..n a avut de ce! 

SI daca tot se bucura de vacanta in aer liber, unii s-au gandit sa apeleze si la tratamentele cosmetice bio. Rulotistii recunosc ca locul in care au campat nu e autorizat, se multumesc sa plateasca o amenda de o suta de lei..dar chiar si asa scapa ieftin.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Problema de MATEMATICĂ pe care puţini o pot rezolva din prima încercare. Care este rezultatul corect

Fostul poliţist acuzat de uciderea lui George Floyd face apel la condamnare: Acuză judecătorul că a fost influenţat de presiunea publică

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Cele mai grele întrebări de cultură generală. La cate dintre ele raspunzi CORECT?

TEST DE PERSONALITATE: Tu ce alegi să faci prima oară? Răspunsul spune totul despre tine!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies