„Vă este frică de soție?” Răspunsul lui Victor Ciorbea a uimit-o pe Denise Rifai. Ce condiții i-a pus politicianul soției înainte de căsătorie

,
victor ciorbea sotie

Victor Ciorbea, dezvăluiri despre relația cu soția lui 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Victor Ciorbea și soția acestuia, Lacrima, sunt împreună de mai bine de 46 de ani. Îi este sau nu frică politicianului de soție? A făcut dezvăluirea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.


In articol:

Victor Ciorbea a decis să se căsătorească la o vârstă fragedă, 22 de ani, iar de atunci, el și Lacrima, soția lui, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de pe scena politică din România.

În emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Victor Ciorbea a dezvăluit în ce măsură alegerile îi sunt influențate de soție și dacă îi este frică de reacțiile acesteia.

Victor Ciorbea, răspuns surprinzător la întrebarea „Vă este frică de soție?”  

Victor Ciorbea și-a cunoscut soția în momentul în care a mers la facultate, iar numele ei i-a atras din primul moment atenția: Lacrima. Cei doi sunt împreună din 1975, s-au căsătorit în anul 1977 și de atunci au rămas împreună. Visând la o carieră de succes, Victor Ciorbea i-a impus soției înainte de căsătorie să nu îi interzică să meargă la facultate sau să intervină în viața lui profesională.

Pentru că mutarea la București i-a dat ceva bătăi de cap lui Victor Ciorbea, acestuia fiindu-i frică de reacția soției, Denise Rifai l-a întrebat pe omul politic dacă se teme de soția lui. Fără să stea pe gânduri, Victor Ciorbea a recunoscut la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că îi este teamă de soție, însă în sensul bun al cuvântului. Victor Ciorbea a povestit că relația cu soția lui este una care durează de aproape 50 de ani, timp în care cei doi parteneri au știut să se respecte și să se accepte reciproc.

„În sensul bun al cuvântului, categoric da.

Categoric (n.r îi este frică de soție). Eu am rugat-o două lucruri înainte de a ne căsători, pentru că ne-am căsătorit foarte tineri. Eu aveam 22 de ani, ea 21, vă dați seama. S-a convins după ce a văzut cum evoluez la anumite materii și eu la fel. Ne-am întâlnit apoi la mare, la Costinești și de la 23 august 1975 suntem împreună, de 46 de ani și ceva. O rugasem 2 lucruri: eu mă voi bate să fiu șef de promoție pe țară, singurul din istoria comunistă a României, fără să fiu membru de partid, dar voi merge la București, nu Alba, nu Cluj. Visul meu este să fac politică și să fii de acord cu asta și doi, să ajung la Facultatea de Drept, indiferent prin ce sacrificii. Am luptat și am ajuns la Facultatea de Drept. Apoi am intrat puțin și în politică.”, a povestit Victor Ciorbea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Victor Ciorbea, invitat duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” “Ați scăpat de închisoare ca prin urechile acului?”

victor ciorbea sotie

Victor Ciorbea este căsătorit cu Lacrima Ciorbea de mai bine de 40 de ani

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cine este soția lui Victor Ciorbea?

În anul 1977, Victor Ciorbea s-a căsătorit cu Lacrima. Cei doi s-au cunoscut la facultate, ambii urmând cursuri de drept. Astfel, soția lui Victor Ciorbea este avocat și este mai mică decât cunoscutul om politic cu doar un an. Victor Ciorbea este născut pe 26 octombrie 1954, iar Lacrima Ciorbea pe 5 octombrie 1955.

Victor și Lacrima Ciorbea sunt părinții unei fete pe nume Oana. La rândul ei, aceasta este căsătorită și are doi copii. 

Victor Ciorbea a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D duminică, 12 decembrie 2021, de la ora 22:30. Cu această ocazie, Victor Ciorbea a clarificat mai multe aspecte legate de viața sa personală și profesională. 

Citeste si: Putini stiu asta! Ce manca zilnic Nicolae Ceausescu, TIRANUL care A INFOMETAT Romania

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Cine e Adrian Chesnoiu, noul ministru al Agriculturii din guvernul Ciucă. Fostul polițist a deținut în trecut funcția de viceprimar

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Necazurile nu mai contenesc în familia regretatului Vadim Turdor! Primele declarații ale Lidiei, după ce s-a aflat că a rămas văduva, la doar patru luni de la căsătorie!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies