USL a umplut Arena Nationala intr-o ceremonie grandioasa! Iata insa ce nu s-a vazut la televizor VIDEO

Liderii europeni s-au strans in Bucuresti, iar in tot acest timp liderii USL au umplut un stadion pentru a-si lansa candidatii.

Cele doua evenimente au tinut aseara capul de afis al televiziunilor din Romania. Dincolo de amintirile trezite unora mai in varsta, cele mai importante momente ale serii au inceput parca dupa un ceas elvetian.

Liderul USL, Crin Antonescu, a inceput sa vorbeasca exact in acelasi timp cu un lider european important: cancelarul german Angela Merkel, care era la Palatul Parlamentului, la congresul Popularilor.

Nu stim daca cineva a facut vreun calcul, dar coincidenta a facut ca cei doi sa isi incheie discursurile in acelasi timp.

In timp ce Crin vorbea in mijlocul stadionului, oamenii din tribune aveau cu totul alte preocupari. Pe stadion, sarbatoarea USL-ului a continuat cu premierul Victor Ponta, dar nici acest lucru nu i-a impresionat pe cei prezenti.

Altii s-au strecurat usor catre iesirile din stadion. Oboseala si-a spus cuvantul in ambele tabere. Ca sa se mai relaxeze un pic, o doamna prezenta pe gazon s-a descaltat, ca sa se mai relaxeze, ca doar statea de atata timp in picioare.

Dincolo, in tabara Popularilor Europeni, acelasi scenariu. Protagonista? O tanara istovita care a gasit un zid pe care sa se sprijine, si si-a aruncat pantofii cu toc cat colo.

Seara s-a incheiat cu discursul presedintelui Traian Basescu de la Palatul Parlamentului, in fata liderilor europeni.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate