Un tânăr acuzat de furt și căutat de poliție a încercat să scape și s-a ascuns într-un urs de pluș

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 aug 2022, 16:44

Un tânăr acuzat de furt s-a ascuns într-un urs de pluș

Sursa: BBC.com

Un tânăr care a fost acuzat de furt a încercat să scape de poliția care se afla pe urmele sale ascunzându-se într-un urs de pluș. Acesta avea 18 ani și a fost dat de gol chiar de către respirația sa.

Joshua Dobson, un tânăr în vârstă de doar 18 ani, era urmărit de poliție, după ce a furat o mașină, dar și din cauza faptului că nu a plătit la benzinăria la care a alimentat.

Tânărul căutat de poliție a încercat să scape, ascunzându-se într-un urs

Polițiștii din Manchester, Anglia, au percheziționat casa acestuia din Rochdale, locul în care Joshua Dobson a decis să se ascundă. De asemenea, Joshua a mai comis o faptă ilegală atunci când a condus cu permisul suspendat.

Tânărul s-a ascuns într-un urs mare de pluș, dar polițiștii l-au prins atunci când unul dintre ofițeri a „observat un urs mare care respira”.

Infractorul a fost condamnat la nouă luni de închisoare și urmează să fie închis într-o instituție pentru tineri infractori din Macnhester, conform BBC.

„Acum se află în spatele gratiilor”, a transmis Poliția din Manchester. Mai mult decât atât, un purtător de cuvânt al poliției a declarat că Joshua Dobson a fost „căutat după ce a furat o mașină în mai și a plecat fără să plătească pentru combustibil în aceeași zi”.

Citeste si: Imaginile jafului din casa lui Culiță Sterp, surprinse de camerele de supraveghere! A fost observată o dubă suspectă în noaptea spargerii

 

Mașina furată valora puțin peste 10.000 de dolari, iar, în timpul audierilor, acesta a recunoscut că a furat și o dubiță Vauxhall Astra, două tablete și o cutie de instrumente.

„Acum este îndesat în spatele gratiilor după ce a fost condamnat, săptămâna trecută, pentru furt de autovehicule, conducere fără permis și plecarea dintr-o benzinărie fără să plătească”, a scris Poliția din Manchester (GMP), Rochdale, pe Facebook.

Românii plecați în vacanță în Grecia rămân fără mașini

Din ce în ce mai mulți români, care au plecat în Grecia, susțin că li se fură mașinile. Furturile au loc în Atena, în toiul nopții, când turiștii nu mai sunt pe străzi.

Tocmai din acest motiv, autoritățile elene îi sfătuiesc pe români să își parcheze mașinile în locurile special amenajate, acolo unde există și camere de luat vederi.

„De obicei, rămânem o noapte, două în Atena să ne vedem rudele. Mașina era parcată în fața apartamentului, pe o străduță cu sens unic, într-un loc luminat, unde erau parcate și mașinile celor din zonă.

Andy de la

Citeste si: Un copil afroamerican de 8 ani a fost arestat în SUA. Cazul a stârnit scandal în America| Video

Când ne-am trezit dimineața să luăm mașina spre port, nu mai era, era altă mașină în locul ei. Am observat un restaurant la colțul străzii și ne-au ajutat cei de acolo cu înregistrările, dar nu putem spune sigur că era mașina noastră”, au transmis românii care au rămas fără mașini, pe un forum.

Potrivit informațiilor de pe forum, grecii folosesc mașinile furate pentru traficul de imigranți.

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies