Un pasager a murit la bordul unui avion - Aeronava a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni

,
avion

Un pasager a murit într-un avion

Un avion a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce un pasager a murit în aeronavă.


In articol:

Un avion a aterizat de urgență, marți, pe aeroportul internațional Henri Coandă, după ce s-a constat decesul unui pasager.

Aeronava care circula pe ruta Miami-Istanbul a aterizat de urgență pe Aeroportul Otopeni. 

Din primele informații, se pare că avionul a aterizat la 15:05, după ce unui cetățean palestinian i s-a făcut rău și nu mai prezenta semne vitale. Bărbatul în vârstă de 65 de ani a suferit un a suferit un infarct și nu a putut fi salvat.

Aeronava transporta 243 pasageri și 19 membri de echipaj și a aterizat de urgență pe aeroportul internațional Henri Coandă.

Citeste si: Un avion cu 48 de persoane la bord S-A PRABUSIT. Nu exista supravietuitori!

Un tânăr de 21 de ani, decapitat de elicea unui elicopter

Tănărul de 21 de ani, care a fost decapitat de elicea unui elicopter, era din Marea Britanie și se afla în Grecia. Acesta închiriase elicopterul pentru a vizita insulele grecești. Tragicul incident a avut loc în apropiere de Atena.

Tănărul de 21 de ani, care  a fost decapitat de elicea unui elicopter,  era din Marea Britanie și venise în Grecia împreună cu familia sa.

Acesta se îndrepta către aeroportul din Atena de unde urma să ia un avion privat, pentru a se întoarce în Marea Britanie.

Băiatul se afla într-un elicopter împreună cu trei prieteni, în timp, ce în al doilea elicopter, se afla familia sa, toți pregătindu-se să se întoarcă în Anglia.

Ca ultimă distracție, aceștia au decis să închirieze două elicoptere cu care să viziteze insulele din Grecia. Primul elicopter care a aterizat a fost cel în care tânărul se afla. În momentul în care acesta s-a dat jos din elicopter, a atins elicea, iar aceasta l-a tăiat în bucăți.

Pilotul elicopterului a fost reținut

În urma cercetărilor care vor fi efectuate, se va stabili dacă pilotul elicopterului l-a sfătuit pe tânăr să coboare.

„Aceste elice funcționează timp de aproximativ două minute din momentul în care oprește motorul, cu excepția cazului în care apasă un buton care le oprește la 50 de secunde. Ușa elicopterului nu are nicio securitate, oricine poate să deschidă ușa și să iasă. Ancheta preliminară va analiza dacă pilotul i-a informat pe călători să coboare atunci când elicea și motoarele s-au oprit”, a declarat Giorgos Kalliakmanis, șeful sindicatului poliției.

Citeste si: Pasagerul unui avion a văzut, deodată, ceva ieșind dintre nori. S-a grăbit să-i facă o poză, iar, când și-a dat seama ce e, a înlemnit

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Pasagerul unui avion a văzut, deodată, ceva ieșind dintre nori. S-a grăbit să-i facă o poză, iar, când și-a dat seama ce e, a înlemnit

Senator american vede 'foarte posibil' un atac al Rusiei pe teritoriu NATO

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Povestea șocantă a unui cuplu hawaiian care a locuit în România. Cei doi au legături cu serviciile secrete ruse, iar acum sunt acuzați că au folosit identitățile unor bebeluși...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies