Un avion cu 48 de persoane la bord S-A PRABUSIT. Nu exista supravietuitori!

Un avion de pasageri s-a prabusit in apropierea aeroportului din Teheran din Iran. Avionul s-a destabilizat la cateva secunde dupa ce a decolat de pe pista.

Aeronava s-a prabusit in apropierea aeroportului Mehrabad, in vestul orasului, informeaza BBC. Avinul Iran-140 Sepahan Air s-a prabusit la scurt timp dupa decolare, in afara capitalei, informeaza agentia iraniana Fars. Conform martorilor oculari, avionul a pierdut controlul dupa desprinderea de pe pista si a rezistat doar cateva secunde in aer.

Potrivit Mediafax, Mohammad Ilkhani, directorul Companiei Aeriene iraniene, a declarat ca avionul avea la bord 40 de pasageri si 8 membri ai echipajului. Ilkhani a confirmat ca pilotul a piedut controlul aeronavei la sfarsitul pistei si s-a prabusit la cateva secunde.

Conform unor surse de la locul accidentului, pilotul era ucrainean, iar toti cei 48 de pasageri de la bord au murit. In ultimii 25 de ani au avut loc peste 200 de accidente in care au fost implicate avioane iraniene, provocand moartea a peste 2.000 de oameni.


Sursa foto: Mediafax

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate