Un nou sezon “Se strigă darul” revine la Kanal D, din 12 februarie, de la ora 20:00

,
Grațiela Duban Teohari și Mihai Mitoșeru

Grațiela Duban Teohari și Mihai Mitoșeru, aduc un nou sezon al emisiunii Se striga darul

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Grațiela Duban Teohari și Mihai Mitoșeru dau startul distracției, în goana după zestre, în fiecare sâmbătă seara.

Emisiunea “Se strigă darul” revine cu un nou sezon la Kanal D, din 12 februarie, de la ora 20:00. Grațiela Duban Teohari și Mihai Mitoșeru îi vor face pe telespectatori martorii celor mai frumoase nunți din România, cu obiceiuri spectaculoase, cu emoții uriașe și perpetuă goană după zestre a celor doi îndrăgiți prezentatori.

Poveștile de dragoste merită sărbătorite, astfel că în fiecare ediție a emisiunii “Se strigă darul”, cei doi neobosiți “vânători de zestre” vor fi alături de miri și de familiile acestora, în mijlocul pregătirilor, dar și al evenimentului cel mai important și emoționant din viața cuplului.

   

Citeste si: Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru, în goana după zestre, la “Se strigă darul”!

“Distracția e maximă, suntem alături de miri și de familiile lor, veți vedea că au profitat de fiecare ora de petrecere! Grațiela se descurcă foarte bine, ceea ce mă neliniștește; am un adversar puternic. Dar dacă ai cu cine să concurezi, parcă tragi și tu mai tare ca să fie plină lada de zestre ”, spune Mihai Mitoseru. 

Am foarte mari emoții, este un proiect foarte drag mie! Îmi plac foarte mult nunțile, e o ocazie să fiu în mijlocul oamenilor, să mă bucur alături de ei. Și am un coleg pe care mă pot baza, Mihai, care este foarte competitiv! Toată echipa este foarte faină, mă simt ca într-o familie. Sunt fericită că fac parte din acest proiect , spune Grațiela Duban.

Nu pierdeți, din 12 februarie, noul sezon al emisiunii “Se strigă darul”, cu Grațiela Duban și Mihai Mitoseru, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Grațiela Teohari Duban este noua parteneră a lui Mihai Mitoșeru în emisiunea”Se striga darul”, de la Kanal D. Ce profesie are, de fapt, soția lui Andrei Duban?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Sovata, perla turismului balnear din Transilvania

Vladimir Putin îi dă o lovitură lui Joe Biden: I-a interzis intrarea în Rusia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Simona Pătruleasa va prezenta Ştirile Kanal D de la ora 07:00

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies