Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru , în goana după zestre, la “Se strigă darul”!

Author: Oana Picerea
Actualizat: 08 iul 2021, 19:41
Mihai Mitoseru si Gratiela Teohari Duban, noii prezentatori de la ''Se striga darul''

Toți cei care îi doresc pe cei doi îndrăgiți prezentatori la cel mai frumos eveniment din viața lor se pot înscrie pe [email protected]

Vară plină de călătorii și distracție se anunță pentru Grațiela Teohari Duban și Mihai Mitoșeru! Cei doi se pregătesc să fie prezenți la cele mai frumoase nunți ale românilor, odată cu  filmările pentru noul sezon „Se strigă darul”.

Prezență efervescentă, plină de șarm, atât pe scena teatrului, cât și pe micile și marile ecrane, Grațiela Teohari Duban intră în echipa Kanal D pentru a concura, alături de Mihai Mitoșeru, în competiția adunării de zestre pentru miri.

Sunt foarte fericită să particip într-un asemenea proiect de televiziune menit să aducă bucurie oamenilor în cele mai importante momente din viața lor. Abia aștept să descopar tradiții extraordinare, locuri cu povești aparte. Urmează o perioadă plină de distracție, dar și de competitivitate, pentru că voi avea un <rival> în partenerul meu de emisiune. Va trebui să concurez cu Mihai Mitoșeru în adunarea de zestre pentru miri.

Sunt ambitoasă și persuasivă, cred că va avea bătăi de cap cu mine! 
J. Să înceapă nunțile! ”, a declarat Grațiela Teohari Duban.

Mihai Mitoșeru este și el nerăbdător să plece în călătoriile de care i-a fost atat de dor. Și le promite viitorilor miri, la nunțile cărora va ajunge în perioada urmatoare, că  distracția la maximum  vor fi cuvintele de ordine.

Îndragitul prezentator se declară  încantat de noua sa parteneră de emisiune și speră să îi intre în „grații” rapid, chiar dacă vor fi și rivali în goana după zestre.

Grațiela este inteligentă, frumoasă, e o actrită care știe să se pună în valoare și să cucerească inimile oamenilor, așadar am un competitor redutabil în ea, doar că eu nu pot să pierd; și nu am să pierd!  J Sunt bucuros să reintrăm în circuitul acesta al fericirii absolute; ce poate fi mai frumos decât să fii părtaș și să simți bucuria mirilor, a familiilor, apropiaților

acestora, în momente atât de speciale cum sunt nunțile. Așadar, să dăm startul la petreceri! Îi invit pe toți cei care își doresc să ne aibă aproape la cel mai important eveniment din viața lor să ne dea de veste înscriindu-se pe pagina  [email protected]. Venim cu drag la nuntă și vă promitem o petrecere de pomină! ”, a spus Mihai Mitoseru.  

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Emisiunea „Se strigă darul” este în continuare în căutarea acelor povești de dragoste care merită sarbatorite de o țară intreagă. Așadar, toți cei care vor spune marele „Da!” în 2021 și care își doresc ca dragostea lor să fie împărtășită tuturor, îi pot invita pe Grațiela Teohari Duban și pe Mihai Mitoșeru la nunta lor, înscriindu-se pe pagina  [email protected]