Prezintă:

Despre Se striga darul!

Emisiunea “Se strigă darul” revine cu un nou sezon la Kanal D, din 18 iunie 2022, de la ora 20:00. Grațiela Duban Teohari și Mihai Mitoșeru îi vor face pe telespectatori martorii celor mai frumoase nunți din România, cu obiceiuri spectaculoase, cu emoții uriașe și perpetuă goană după zestre a celor doi îndrăgiți prezentatori.

“Distracția e maximă, suntem alături de miri și de familiile lor, veți vedea că au profitat de fiecare ora de petrecere! Grațiela se descurcă foarte bine, ceea ce mă neliniștește; am un adversar puternic. Dar dacă ai cu cine să concurezi, parcă tragi și tu mai tare ca să fie plină lada de zestre”, spune Mihai Mitoseru. 

Am foarte mari emoții, este un proiect foarte drag mie! Îmi plac foarte mult nunțile, e o ocazie să fiu în mijlocul oamenilor, să mă bucur alături de ei. Și am un coleg pe care mă pot baza, Mihai, care este foarte competitiv! Toată echipa este foarte faină, mă simt ca într-o familie. Sunt fericită că fac parte din acest proiect”, spune Grațiela Duban.

Un nou sezon “Se strigă darul” va începe sâmbăta, 18 iunie, de la ora 20:00, la Kanal D. Graţiela Duban Teohari şi Mihai Mitoşeru îi vor face pe telespectatori matorii celor mai frumoase nunţi din România, cu obiceiuri şi tradiţii spectaculoase.

Cookies