Telespectatorii sunt martorii celor mai frumoase nunți din România, cu obiceiuri spectaculoase, cu emoții uriașe și perpetua goană după zestre a celor doi îndrăgiți prezentatori.

Plini de veselie, aceştia colindă țara și le fac românilor nunțile și mai frumoase, oferindu-le experiențe de neuitat.

 Ceremonii fabuloase, povești incredibile de viață, emoții uriașe și distracție la cote maxime, de toate acestea au parte telespectatorii urmărind "Se strigă darul", la Kanal D.

Distracţia până în zori se împleteşte cu adevărate strategii dezvoltate de gazdele emisiunii pentru a-i convinge pe nuntaşi să fie cât mai generoşi cu mirii. Adesea, misiunea acestora atinge cote ilare, mai ales când protagoniştii ajung să alerge ei înşişi după “zestre”. Fie că e vorba de o găina sau de un porc, ori de urcatul în copac pentru a aduna roadele acestuia, nici Mihai Mitoşeru, nici Graţiela Duban nu se dau în lături de la a-şi intrece adversarul şi a-şi bate chiar şi propriul record.

Emisiunea “Se strigă darul!” este o combinatie perfectă de călătorie, spectacol al tradiţiilor, emoţie uriaşă, umor de situaţie, spectacol, dar şi sfaturi utile când vine vorba de gătit, dar şi de respectat paşii atât de importanţi la o asemenea ceremonie.