Un nou incident într-un spital din Capitală! Pacienţii de la terapie intensivă, evacuaţi

,
spital
O defectiune tehnica la Spitalul Sfantul Pantelimon a dus la mutarea pacientilor din salon

Duminică seara, o defecţiune tehnică a dus la mutarea mai multor pacienţi din secţia ATI de la spitalul Sfântul Pantelimon.


In articol:

Situaţiile critice par să se ţină lanţ în spitalele din capitală. După incendiul de la Institutul Matei Balş, o altă unitate sanitară s-a confruntat cu probeleme săptămâna trecută. Duminică seară, la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucureşti a avut loc un nou incident.  Mai mulţi pacienţi au fost mutaţi dintr-un salon.

Citeste si: Noi dezvaluiri despre cauza incendiului de la Institutul Matei Balș! Ce s-a intamplat in primele minute ale tragediei

Incident la Spitalul Sfântul Pantelimon din Bucureşti

La sfârşit de weekend, mai exact duminică seara, un tub de neon dintr-un salon al Secţiei de Terapie Intensivă s-a ars, producând o degajare de fum. Defecţiunea a făcut ca cei doi pacienţi din salon să fie mutaţi.

Mutarea pacienţilor a fost, însă, doar preventivă. Ei au fost duşi în alt salon pentru a se schimba tubul de neon.

Ce au declarat autorităţile

”La Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din Bucureşti, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără”, au spus cei de la Ministerul Sănătăţii.

”Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”, au menţionat reprezentanţii ministerului.

Citeste si: Situație disperată! Oamenii au ajuns să fure tuburile cu oxigen pentru bolnavii de COVID-19. Unde se întâmplă acest lucru?

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără.

Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”  s-a arătat într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Spitalul Sfântul Pantelimon.

Citeste si: Primele măsuri după incendiul de la Institutul „Matei Balș”. Klaus Iohannis: „Am solicitat noului ministrul al Sănătății să...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Noi dezvaluiri despre cauza incendiului de la Institutul Matei Balș! Ce s-a intamplat in primele minute ale tragediei

FOTO Scene desprinse din filme, la Timișoara: Mascații au SPART o bătaie cu ZECE protagoniști

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

Bebelușul din Suceava, care s-a înecat la botez, a murit la spital

Coronavirus în România, 1 februarie 2021. Câte cazuri noi sunt și câte decese au fost cauzate de COVID-19 în ultimele 24 de ore?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies