Un nou cuplu la "Puterea dragostei" sezonul 3? Sunt la un pas de a fi oficial impreuna, spre dezamagirea lui Akebono!

,

Un nou cuplu la "Puterea dragostei" sezonul 3? Se pare ca un nou cuplu se formeaza la "Puterea dragostei" sezonul 3, dupa cel dintre Mona si George.


In articol:

Un nou cuplu la "Puterea dragostei" sezonul 3?  Andrada si David s-au apropiat tot mai mult, spre dezamagirea lui Akebono, care si-o doreste si el pe Andrada.

Cei 3 au avut un schimb de replici in emisiunea de astazi "Puterea dragostei".

Ar fi cel de al doilea cuplu oficial, dupa cel deja declarat, Mona-George.

Andrada si Alexandra s-au certat in Gala din weekend, iar subiectul a fost dezbatut astazi. "Fiecare are dreptate in felul ei", au comentat fetele.

Un nou cuplu la "Puterea dragostei" sezonul 3?

Un nou cuplu la "Puterea dragostei" sezonul 3?  Si Cristian Comanici, fratele Biancai, castigatoarea primelor doua sezoane, ar fi in carti pentru a forma un cuplu cu Ale, o concurenta extrem de sexy.

Ale a fost întrebată despre legătura dintre ea și Cristian Comănici și nu a ezitat să răspundă, menționând dacă există sau nu șanse ca cei doi să formeze un cuplu.

"Timpul va decide ceea ce se va întâmpla. Cristian este un bărbat în toată firea și extrem de asumat. Automat am o părere extraordinară despre el.", a scris Ale pe instagram.

Mai mult decât atât, concurenta de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că are planuri serioase de viitor și că își dorește să își întemeieze o familie în următorii 5 ani.

"Peste 5 ani mă văd căsătorită, cu doi băieți și o fetiță, locuind într-o casă spațioasă alături de bărbatul vieții mele.",  a dezvăluit Ale.

Citeste mai multe aici

Citeste si: Nicos de la "Puterea Dragostei", transformare incredibilă. Cum arăta când avea 132 de kilograme?

Citeste si: Ce parere are Mariana despre Cristian Comanici? A spus tot ce crede despre EL: ''Este un baiat cu...''

Citeste si: Ale a spus totul despre relația cu Cristian Comănici: "Este un bărbat în toată firea și..." Formează un cuplu?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Nicos de la "Puterea Dragostei", transformare incredibilă. Cum arăta când avea 132 de kilograme?

Institutul Nasta a închis sechia de chirurgie toracică pentru ca tot personalul să lucreze pe secția COVID: Oamenii mor pe capete, cazurile sunt grave

România în stare de șoc! Un milionar celebru s-a sinucis! S-a împușcat în gură! Ce l-a determinat să facă acest gest oribil

Ce parere are Mariana despre Cristian Comanici? A spus tot ce crede despre EL: ''Este un baiat cu...''

Protest in fata Guvernului! Reprezentatii elevilor cer solutii concrete pentru noul an scolar 2020-2021! Iata care ar fi scenariul pe care ei l-ar accepta!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies