Un destin la rascruce - Rezumatul episodului 12

Pelin se razbuna pe Neriman!

La atelierul de pictura, Neriman il intalneste pe Macit si nu isi poate ascunde surprinderea.  Afland ca atelierul apartine de fapt mamei lui Macit, Neriman prefera sa renunte la visurile sale decat sa primeasca pe nedrept, crede ea, bursa din partea celor doi. Mai hotarata ca niciodata, tanara pleaca, luandu-si mapa cu lucrari, pe care, intr-un gest disperat, o arunca in apa marii. Macit priveste scena de la distanta si realizeaza ca e mai bine sa se retraga o vreme din aceasta poveste incurcata.

Pe de alta parte, Pelin urzeste noi intrigi pentru a se razbuna pe Neriman. Aceasta intra in posesia numarului de telefon al rivalei sale si ii trimite fetei mesaje in numele lui Macit. Orbita de iubirea pentru acesta, Neriman se lasa manipulata o vreme de catre Pelin, care jubileaza la gandul ca planul sau diabolic va fi dus la indeplinire.

In urma asaltului mesajelor trimise de Pelin, Neriman il cauta pe Macit la firma, hotarata sa ii ceara acestuia socoteala pentru gesturile necugetate. Nestiind cine e adevaratul expeditor al mesajelor, Neriman da buzna in biroul lui Macit, in timp ce acesta se afla intr-o sedinta. Macit o priveste uluit pentru ca este constient ca o asemenea scena ii va determina pe partenerii sai de afaceri sa anuleze semnarea unui contract important.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate