Un copil de un an și jumătate din Botoșani a murit subit, in bratele mamei lui

Sfârșit cumplit pentru un copilaș de doar un an și jumătate din Botoșani. Micuțul a murit, subit, sub privirile îngrozite ale mamei sale.


In articol:

Primele concluzii ale anchetei sunt cutremurătoare: un grăunte de popcorn l-a ucis.

O familie din comuna Păltiniș, județul Botoșani, trece printr-un coșmar. În urmă cu doar câteva zile, mezinul familiei, un băiețel în vârstă de un an și jumătate, a murit sub privirile mamei sale.

Disperată, femeia a sunat la 112, dar medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva. Deși copilul a fost resuscitat la fața locului și transportat la spitalul din Darabani, acesta nu a supraviețuit. Decesul a avut loc pe data de 16 mai 2019.

Citeste si: O tânără de 23 de ani suferă de fobie de Michael Jackson. „Abia mai pot respira când îi aud muzica, încerc să mă gândesc la altceva”

Citeste si: HOROSCOP. Patru lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a te muta cu una din cele 12 zodii

Citeste si: Bravo, Ioana Tufaru! Uite ce a reusit fiica Andei Calugareanu si a lui Dan Tufaru

Cazul a ajuns în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani, care a deschis o anchetă.

„Potrivit informațiilor pe care le avem la această oră prezentate de colegii mei într-o scurtă informare, a rezultat faptul că acest copil a decedat din cauza faptului că s-a înecat cu un grăunte de la popcorn, grăunte care în timp i-a perforat plămânul, fapt care a fost constatat la necropsie. Copilul a fost înmormântat pe 20 mai 2019, iar mama acestuia este momentan cercetată de către poliție”, a declarat Alexandru Colbu, purtător de cuvânt DGASPC.

Familia era deja în evidența DGASPC, înainte de moartea copilului, după ce tatăl a plecat în străinătate, lăsându-i pe cei doi copii doar în grija mamei, scrie botosaneanul.ro.

Citeste si: Adevărul despre pensii! Ce pensionari s-au bucurat de cele mai mari măriri

Vezi cele mai noi Stiri kanal D

sursa foto: botosaneanul.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies