Un copil de 5 ani a fost salvat în ultimul moment după ce a fost atacat și târât într-o piscină de un piton. Tatăl: "Era lung cât o mașină"

Author: Alina Petre
Actualizat: 25 nov 2022, 19:13

Un copil de cinci ani a fost atacat de un piton

Un copil de cinci ani a fost atacat și târât într-o piscină de un piton. Băiatul a fost salvat de tatăl și de bunic în ultimul moment.

Un băiat de doar cinci ani din Australia  a fost mușcat și târât într-o piscină de un piton de aproximativ trei ori mai mare decât el.

Copilul a fost salvat în ultimul moment.

Citește și: Două fetițe, de 1 an și 3 ani, au murit arse de vii, într-un incendiu pus intenționat. Cine este principalul suspect

Un copil de 5 ani a fost salvat în ultimul moment după ce a fost atacat și târât într-o piscină de un piton

Se pare că băiatul se juca lângă o piscină atunci când un piton de trei metri lungime l-a atacat din vegetaţia din apropiere.

Tatăl său a declarat că șarpele era lung cât o mașină mică "Cred că pitonul aştepta o victimă, o pasăre sau ceva de genul ăsta, şi a fost copilul", a explicat tatăl băiatului.

Bunicul băiatului, în vârstă de 76 de ani, a sărit imediat în piscină și l-a scos pe copil din apă, cu şarpele încă încolăcit.

„Am văzut o umbră mare neagră ieșind din tufiș și înainte de a ajunge la fund, era complet înfășurat în jurul piciorului lui.  După ce am curăţat sângele şi i-am spus că nu va muri pentru că nu era un şarpe veninos, s-a simţit destul de bine", a mai spus tatăl băiatului.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Tatăl micuțului a reuşit în cele din urmă să desprindă pitonul de piciorul băiatului şi a încercat să calmeze situaţia.

Care este starea copilului

În urma incidentului băiatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate și este monitorizat pentru a preveni o eventuală infecţie a rănii.

Tatăl copilului a mai precizat că şerpii sunt o realitate a vieţii cotidiene din Byron Bay, un oraş turistic popular din Australia.

Jocurile Olimpice 2020: Mihaela Buzărnescu, singura româncă ce participă în proba de simplu la tenis!

Byron Bay este un oraș de coastă din statul New South Wales din sud-estul Australiei. Este o destinație populară de vacanță, cunoscută pentru plajele, locurile de surfing și scufundări.

Citește și: O fetiță de 11 ani a fost ucisă și torturată de către familia adoptivă. Tatăl fetei și-a luat viața chiar în fața oamenilor legii

i

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies