Un copil de 13 ani a fost sfâșiat de câini în Teleorman. Scenele cumplite s-au derulat sub privirile îngrozite ale vecinilor, care nu au intervenit: ”Nu m-au luat vecinii, tati. Am fugit, am strigat"

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 ian 2023, 10:32

La doar câteva zile după cazul care a șocat o țară întreagă, situația se repetă

Sursa: PixaBay

La doar câteva zile după cazul care a șocat o țară întreagă, situația se repetă. Un băiat de 13 ani, aflat în vizită la bunici, în comuna Conţeşti din Teleorman, a fost atacat de o haită de câini. Animalele au reușit să îl pună la pământ şi aproape l-au sfâșiat de viu. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale vecinilor, care nu-au intervenit de teamă să nu fie și ei atacați de animale.

Tatăl adolescentului nu a mai așteptat sosirea ambulanței şi l-a dus singur la spitalul din Alexandria, unde a fost stabilizat.

Copilul era în vizită la bunici și a ieșit să se plimbe cu mopedul 

Băiatul venise de la București în vizită la bunicii din comuna Conţeşti, din Teleorman, a ieşit să se plimbe cu mopedul pe digul din localitate, însă nu a apucat să se mai întoarcă acasă.

A fost atacat de o haită de câini, care l-au pus la pământ, l-au muşcat şi i-au sfâşiat hainele. Cu ultimele puteri, rănit şi plin de sânge, băiatul a reuşit să se caţere pe un gard şi să se adăpostească într-o curte.

Scenele groazei s-au petrecut chiar sub ochii vecinilor, care nu i-au sărit în ajutor copilului de teamă să nu fie și ei atacați.

Citește și: „Era fără haine pe ea, erau rupte, împrăștiate peste tot”. Ana Oroș a avut atât de multe mușcături pe corp, încât numărul lor nu a putut fi identificat

Tatăl copilului n-a mai așteptat sosirea ambulanţei. S-a urcat în maşină şi a gonit cu fiul său spre spital. Pe drum, însă, a fost oprit de polițiști, care văzând starea în care se afla copilul, au decis să îl însoțească până la spitalul din Alexandria, unde a fost stabilizat.

În cele din urmă, băiatul a fost transferat la un spital din București.

Nu m-au luat vecinii, tati. Eu am fugit, am strigat şi le-a fost frică tuturor să vină. Şi copilul a sărit gardul şi l-am tras noi de pe gard jos...Acum nu ştie nimeni! „N-am văzut!“, „Am fost în casă!“ Nu ştie nimeni ai cui sunt câinii, nu le dau ei să mănânce.

Cine le dă să mănânce?”, a declarat tată copilului pentru observator.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Localnicii din zona susțin că nu știu ai cui sunt câinii lăsați liberi, ba mai mult, nu sunt ei cei care îi hrănesc.

Ai cui, mamă? Cine ştie? Nu ştie mamaia cine. Vine şi-i aruncă aici!”, a declarat o localnică pentru sursa citată.

Citește și: Răsturnare de situaţie în cazul morţii Anei: Ar fi fost ucisă de câini de luptă. Un copil de 13 ani, sfâșiat de o haită, în Teleroman