Un celebru TikToker din Turcia s-ar afla încă prins sub dărmături, la o săptămână de la cutremur. Sora lui face apel către echipele de salvare. Semiha Duymaz susține că fratele ei ar fi încă în viață

Author: Madalina Maftei

Sora mai mare a celebrului influencer, Semiha Duymaz, a postat luni un mesaj pe rețelele de socializare

Sursa: TikTok

Un celebru TikToker din Turcia este dat dispărut după cutremurele devastatoare din sudul Turciei și nordul Siriei. Sora acestuia a postat luni un mesaj pe rețelele de socializare, spunând că ea crede că Taha și ale patru rude sunt încă sub dărâmături.

Taha Duymaz, un influent TikToker, urmărit de 1,9 milioane de persoane, este dispărut de luni, după cutremurele dezastroase care au avut loc în Turcia și Siria. Povestea lui a captat atenția presei turce, care a scris despre el că a fost îngropat sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite în orașul turc Hatay.

Taha Duymaz, un cunoscut TikToker din Turcia, este îngropat sub ruine, după cutremur

Sora mai mare a celebrului influencer, Semiha Duymaz, a postat luni un mesaj pe rețelele de socializare spunând că ea crede că Taha și alte patru rude sunt încă în viață sub dărâmăturile casei lor din Hatay. 

Ea a spus că serviciile de salvare nu au ajuns încă la clădirea prăbușită, care se afla vizavi de un liceu din Hatay. A făcut apel la oameni pentru a grăbi lucrurile pentru a ajunge la familia ei, care ar mai putea fi în viață, astfel a transmis un mesaj plin de îngrijorare pe internet, pentru intensificarea eforturilor

de salvare, potrivit deadline.com

Citește și: Tamer Hassan a dezvăluit că și-a pierdut o parte de familie în urma cutremurului din Turcia. „Avem o familie dispărută. Din cauza vremii reci nu avem speranță”

Citește și: Oana Zăvoranu, părăsită când a dat de greu? Vedeta recunoaște că se confruntă cu probleme financiare

Taha Duymaz a postat ultima dată pe TikTok la 19:00, ora locală, duminică, cu doar câteva ore înainte de primul cutremur.

Tânărul TikToker și-a câștigat notorietatea odată cu postările sale despre gătit. Acesta punea accent pe gătitul mâncărurilor tradiționale și inovatoare cu un buget limitat, dar de atunci s-a transformat într-un interes mai larg pentru povestea vieții sale, având o copilărie grea la școală, astfel și-a găsit chemarea în gătit.

Un celebru TikToker din Turcia s-ar afla încă prins sub dărmături, la o săptămână de la cutremur. Sora lui face apel către echipele de salvare.  Semiha Duymaz susține că fratele ei ar fi încă în viață

Tânărul are pe TikTok o comunitate de peste 1,9 milioane de persoane, acum, fanii săi sunt extrem de îngrijorați și speră ca Taha să fie găsit în viață sub dărmăturile provocate de cutremurele care au avut loc luni și care au șters de pe hartă mai

multe orașe din Turcia și Siria.

Citește și: Renumitii Melisa Asli Pamuk și Cagri Citanak au trecut prin momente de groaza! Cei doi actori au lansat strigăte disperate de ajutor pe rețelele de socializare, deoarece rudele lor au fost prinse sub dărâmături, după cutremurele din Turcia!

@tahaduymaz Sıfır Tolerans hadi git durma/ #teamduymaz #tahaduymaz #fypシ ♬ orijinal ses- 🕊𝘀𝗻𝗱𝗮𝗸𝗶𝗸𝗮𝗺𝘂𝘇𝗶𝗸🕊

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!