Primele reacții după imaginile cu actrița Cansu Dere în viață, după cutremur. Fanii sunt revoltați: ”Nu e ea”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 13 nov 2023, 01:30

Fotografiile false cu celebra actriță din ”Infidelul” au stârnit reacții imediate din partea fanilor

Sursa: Instagram

În ultimele zile, pe internet, au început să circule o serie de imagini cu Cansu Dere în viață, după ce s-a vehiculat că este dispărută printre ruinele provocate de cutremur. Acum, fanii actriței sunt mai revoltați ca niciodată și au reacționat într-un număr foarte mare, precizând că nu este ea.

Cutremurul dezastruos din Turcia și Siria a promovat o mare de durere în rândul oamenilor de acolo, care au rămas fără acoperiș deasupra capului și, totodată, mulți dintre ei și-au pierdut rudele. La mai bine de o săptămână de la seismul care a șters de pe hartă mai multe regiuni din Turcia, încă există oameni care zac sub ruine. Cansu Dere, celebra actriță din serialul fenomen de la Kanal D ”Infidelul”, a fost dată dispărut, la scurt timp după producerea dezastrului, potrivit zvonurilor care circulă în presa turcă.

Recent, au început să circule pe internet imagini cu actrița în viață, ceea ce a stârnit reacții dure din partea iubitorilor de seriale turcești, susținând că nu este ea.

Primele reacții ale internauților după imaginile apărute cu Cansu Dere în viață

Cansu Dere este iubită de o lume întreagă, producțiile în care a jucat de-a lungul timpului au avut un real succes atât în Turcia, cât și în străinătate.

Cansu Dere a ajuns să fie îndrăgită de români și ca urmare a apariției sale ca personaj principal în serialul fenomen de la Kanal D ”Infidelul”.

Citește și: Cansu Dere, eroina serialului Infidelul, dispărută în urma cutremurelor din Turcia? Zvonurile despre dispariția îndrăgitei actrițe au împânzit presa din străinătate!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cansu Dere dă viață personajului Asya, o femeie care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect. Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariția în viața sa. 

După cutremurul dezastruos din Turcia, pe internet au început să circule zvonuri despre faptul că celebra actriță ar fi dată dispărută, iar trupul ei ar fi prins sub ruinele provocate de seismul catastrofal.

Mai mult decât atât, la scurt timp, au început să apară imagini cu Cansu Dere în viață, iar fanii au fost luați prin surprindere de această veste, însă, cei care o cunosc foarte bine pe îndrăgita actriță au sesizat imediat că nu este ea în imagini.

Fotografiile false cu celebra actriță din ”Infidelul” au stârnit reacții imediate din partea fanilor care au spus că nu este ea, se arată în comentariile unui video în care se presupune ca ar fi imagini cu vedeta în viață.

Citește și: Presupusele imagini cu Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul, după ce s-a zvonit că ar fi dispărut în urma cutremurelor din Turcia! Care ar fi, de fapt, motivul pentru care actrița nu a mai fost activă pe contul ei socializare în ultimele zile!

@sheillapaola Aparece Cansu Dere, llevando ayuda a los damnificados terremoto en Turquía 🇹🇷 #CansuDere #Terremoto7 .8
#ActrizTurca #turkishseries #turkish #foryou ♬ sonido original- Sheillita Zuñiga

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!