Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 dec 2023, 07:20

Incidentul sângeros a avut loc astăzi, 28 martie, în plină stradă, în jurul orei 07:00

Sursa: timponline.ro

Un bărbat din Sângeorz-Băi și-a înjunghiat soția de nouă ori, în plină stradă, după care, într-o magazie din spatele blocului, s-a spânzurat. Femeia a reușit să scape ca prin minune.

O femeie din Sângeorz-Băi a fost înjunghiată de soțul ei, în abdomen și în gât și, în timp ce încerca să ceară ajutor, acesta s-a spânzurat, într-o magazie din spatele blocului. Cei doi se aflau în plin proces de divorț.

O femeie din Sângeorz-Băi a fost înjunghiată de soțul ei care s-a spânzurat, ulterior, într-o magazie

Incidentul sângeros a avut loc astăzi, 28 martie, în plină stradă, în jurul orei 07:00.

Bărbatul a fugit imediat de la fața locului, dar, la scurt timp, a fost găsit spânzurat, într-o magazie din spatele blocului în care locuia.

În momentul atacului, femeia mergea la serviciu. Între cei doi a început o discuție aprinsă și, la un moment dat, bărbatul a scos un cuțit și a înjunghiat-o de nouă ori. Conform Cameliei Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, femeia a ajuns la unitatea medicală în stare de conștiență.

Citește și: "Ce poţi să spui familiei, când le pleacă soţia şi mama?" Gina a plătit cu viaţa. Cât de vechi sunt locomotivele din parcul CFR Galati

Aceasta era cooperantă, dar a intrat direct în sala de operație, deoarece fusese înjunghiată în gât și în abdomen. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru tentativă la infracțiunea de omor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Femeia a depus mai multe plângeri pe numele bărbatului

Din nefericire, problemele dintre femeie și soțul ei nu erau rare, ba din contră. De-a lungul anilor în care au locuit împreună și deși aveau doi copii împreună, femeia a fost bătută de mai multe ori și a tot depus plângeri la poliție.

Cu ultimele puteri, femeia a mers la o stație de pompieri, acolo unde a cerut ajutor, dar s-a prăbușit în următoarele secunde.

Viața i-a fost salvată de un paramedic SMURD, care se afla în timpul liber. Femeia a fost dusă de urgență la spital.

Vecinii știau că aveau unele probleme în cuplu, dar nimeni nu a crezut că se va ajunge atât de departe. „A avut ceva neînţelegeri în familie. Am crezut că se rezolvă, ca aşa se rezolvă în toate familiile.

- Dumnezeu să o odihnească, vai de copiii lor, atât e de zis”, a spus unul dintre vecini, conform observatornews.ro.

Cu toate că violența soțului a dus-o de multe ori la poliție, pentru a depune plângeri, femeia a cerut ca acestea să fie retrase, lucru ce a făcut-o să fie la doar un pas de moarte.

Citește și: Trei minori sunt acuzați că și-au omorât un vecin pentru a îi fura bicicleta. Bărbatul de 81 de ani a mers să taie via

„Vorbim despre un posibil ataşament de agresor. Persoana respectivă, chiar dacă este agresată,  poate considera că asta merită să i se întâmple, că a greşit, simţind vinovăţie şi dorind să şteargă acest sentiment”, a menționat un psiholog.