‘’Un baiat mi-a spus: Hai sa sarbatorim! Am spus cu ce? Cu heroina!... Am ajuns la 50 de kilograme, imi faceam nevoile pe maine, atunci mi-au cazut unghiile…’’ Povestea cutremuratoare a unui tanar captiv in lumea drogurilor

,
catalin niculae
Catalin Niculae a fost dependent de droguri timp de 16 ani

Emisiunea În oglindă, moderată de Mihai Ghiță, aduce în prim plan povestea lui Cătălin Niculae, care s-a confruntat cu dependența de droguri


In articol:

Ediția de luni, 14 iunie, a emisiunii „În oglindă”, l-a avut ca protagonist pe Cătălin Niculae, un bărbat care s-a confruntat cu o gravă dependență de droguri, care i-a distrus viața. 

Drama lui Cătălin Niculae, dependent de droguri timp de 16 ani  

Cătălin Niculae a fost dependent de droguri timp de 16 ani. În cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, bărbatul a rememorat acea perioadă din viața sa, cu regret și durere. În momentele în care era încă prins în dependență Cătălin nu conștientiza sau, mai bine spus, nu îi păsa de durerea pe care o provoacă celor din jur. 

Bărbatul provine dintr-o familie bună, și afirmă că nu i-a lipsit nimic în copilărie, ba chiar a fost răsfățat. Mai mult decât atât, el a fost olimpic în școală, însă dorința de a fi în centrul atenției l-au împins în anturaje nefericite. În adolescența realizase că poate obține mult mai multă atenție din teribilism și comportamente periculoase, decât fiind un exemplu bun.

„De micuț am încercat, prin mijloacele mele proprii să obțin atenție, să obțin diverse beneficii. Și astfel am început să fur. Prima dată din buzunarele părinților, ale bunicii, apoi am început să lipsesc de la școală.

În '87-'88-'89, înainte de Revoluție, făceam diverse mici furtișaguri, care îmi aduceau pe moment un folos.

Aveam atunci în jur de 10-13 ani. În perioada aceea au început problemele în viața mea. Am spart școala în care eu învățam, am luat toate cărțile din bibliotecă și în spatele blocului le-am dat foc ” a dezvăluit Cătălin Nicolae. 

Drama lui Cătălin nu este, sub nicio formă, una excepțională.

Deși mulți dintre noi nu avem contact cu astfel de experiențe de viață, asta nu înseamnă ele nu există. Multe familii din România au fost, și continuă să fie, sfâșiate de abuzul de substanțe ilegale. 

„Mă durea fiecare oscior din corp și știam că dacă merg să-mi fac doza, mă liniștesc.”  a mărturisit Cătălin.

Povestea cutremurătoare a lui Cătălin Nicolae poate fi urmărită integral, mai jos, pe Youtube.

Citeste si: Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, suspect de proxenetism și trafic de droguri. Fetele erau erau obligate să practice prostituţia

Citeste si: Fulgy, mărturisiri cutremurătoare, după ce a fost prins de poliție, drogat la volan: „Mi-am dorit să nu mor”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum este de fapt Maria Chitu la Survivor Romania 2021? Adelina Damian a spus totul despre favorita publicului de la Razboinici

'Spălaţi fructele şi legumele. Circulă un virus periculos!' - avertismentul unui medic

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

EXCLUSIV! Adelina Damian, TOTUL despre apropierea de Zanni: "Eram doar noi doi, atunci am simtit sa ne apropiem..." Relatia Faimosului cu Ana Porgras, in pericol?

Cătălin Cazacu, momente de panică în avion: ''O să murim! Ne apropiam cu viteză de pădure....''

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies