Cătălin Cazacu, momente de panică în avion: ''O să murim! Ne apropiam cu viteză de pădure....''

,
Cazacu, l-a un pas de a se prăbusii cu avionul
Cazacu, pilot pentru o zi[Sursa foto: Captură YouTube]

Cătălin Cazacu a trăit clipe de coșmar încă de la primele lecții de pilotaj. Acesta a fost pilot pentru o zi, însă lucrurile nu au mers chiar așa cum s-ar fi așteptat.


In articol:

Așa cum ne-a obișnuit ca de fiecare dată, Cătălin Cazacu ne împărtășeșete cele mai tari experiențe. În ediția de astăzi a emisiunii ”Cazacu Muncă Grea”, difuzată pe canalul de Youtube theXclusive, vedeta ne-a purtat într-un mediu cu totul diferit și plin de adrenalină. Pentru o zi, Cătălin ne-a arătat cum este viața de pilot, dar mai ales cu se pilotează un avion.

Cătălin Cazacu s-a prăbușit de la primul zbor

Cătălin Cazacu ne-a purtat astăzi pe un traseu cu totul ieșit din tipar, a luat primele lecții de pilotaj. Înainte de a trece la cârmă, acesta a mers la școală, unde i s-a explicat tot ce ar trebui să știe un pilot. Pe jumătate pregătit și cu o dorință arzătoare de a pilota primul avion din viața lui, Cazacu nu s-a descurcat așa cum s-ar fi așteptat. 

Cazacu, l-a un pas de a se prabusii cu avionul
Cazacu, clipe de cosmar[Sursa foto: Captură YouTube]

”Și la ce trebuie să fiu atent acum? O iau în păcuriș...Am plecat un pic mai greu...le dărâm casele oamenilor.”, a spus Cazacu alarmat.

Deși nu s-a descurcat prea bine la cârma avionului, Cazacu nu s-a dat nici o secundă bătut și a încercat din răsputeri să piloteze aeronava fictivă, după mai bine de 10 încercări, Capitanul aproape că a prăbușit avionul.

Citeste si: Urmează o săptămână plină de surprize în secțiunea theXclusive pe YouTube Kanal D România! Invitați de top, provocări și divertisment de calitate. Ce poți vedea de luni până sâmbătă?

”Doamnelor și Domnilor, vă vorbește Căpitanul Cazacu, n-aruncați cu pietre în echipaj, suntem și noi la început, vă mulțumim pentru încredere și vă urmăm un zbor plăcut.”, a fost mesajul pe care Cătălin Cazacu, în calitate de capitan al aeronavei, l-a transmis pasagerilor.

Cătălin Cazacu a mărturisit că nu este prea bun la cârmă, însă atitudinea de pilot o are și se poate observa foarte clar.

”Acum dacă tot merge pilotul automat, nu putem să chemăm și noi stewardesa?”, a mai spus acesta, pus pe șotii.

Spre dezamăgirea lui Cazacu, stewardesa nu și-a făcut apariția după ce a apăsat butonul de chemare, cert este că a trăit o experiență de neuitat și a simțit adrenalina la cote maxime.

Citeste si: Astăzi, de la 17:00, noile episoade ale producțiilor tale preferate vor fi difuzate simultan, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive!

 

Citește-ne pe
Citește și:

theXclusive este pe YouTube Kanal D Romania! Iata ce v-am pregatit saptamana viitoare! Fiti cu ochii pe noi!

Rusia a făcut publică problema ISS, după ce stația spațială a fost scăpată de sub control, fiind declarată STARE DE URGENȚĂ

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Astăzi, de la 17:00, noile episoade ale producțiilor tale preferate vor fi difuzate simultan, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive!

Află ce a pățit Cătălin Cazacu, umăr la umăr cu pompierii, astăzi în „CazaCU Muncă Grea”, pe canalul de YouTube Kanal D România, secțiunea theXclusive

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies