Un apropiat al lui Dragnea anunță prăpădul! România va fi lovită de un șoc puternic

Cristian Socol, fost strateg PSD pe vremea lui Liviu Dragnea, lansează un avertisment.


In articol:

Omul care care a contribuit decisiv la politicile fiscale ale PSD prevestește un șoc puternic global ce va lovi țara noastră în următoarea perioadă.

Fostul strateg al PSD, de pe vremea lui Liviu Dragnea, anunță criza economică. Cristian Socol consideră că un „șoc extern global” va lovi economia românească la sfârșitul anului 2020 sau începutul anului 2021.

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook că acest șoc trebuie descifrat și prevenit de Comitetul Național de Supraveghere Macroprudențială, o instituție formată din reprezentanți ai BNR, ASF și Ministerului Finanțelor.

Nu as vrea sa vedem lag uri decizionale si de implementare, nu mai doresc sa citesc vulnerabilitatile economiei romanesti doar in rapoartele FMI, CE si ale altor institutii straine si nu mi-as dori sa vad “aruncatul vinii” de la unul la celalalt – un ping pong nesfarsit care ar face deliciul presei dar pe cetatenii de rand nu i-ar ajuta cu nimic”, a scris Cristian Socol.

sursa: capital.ro

Citeste si: FOTO Larisa de la Puterea Dragostei, la cersit in Istanbul. In 2 minute a facut cinci lire

Citeste si: Ce nu ai voie să faci astăzi! E mare păcat: Sărbătoare mare în calendarul ortodox, Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul

Citeste si: Dancila dupa gratii. "Nu mai are nici ea mult!". Ce scrie presa internationala despre situatia politica din Romania

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate