Dancila dupa gratii. "Nu mai are nici ea mult!". Ce scrie presa internationala despre situatia politica din Romania

Videle a dat ţării mari oameni de stat după gratii. Iar Dăncilă şi camarila ei nu mai au mult nici ei.


In articol:

Cel puțin aceasta este opinia jurnaliștilor de la Deutsche Welle, care au scris un material amplu despre situația politică din România.

Ce, n-are Videle industrie siderurgică? Ei şi? A dat în schimb ţării mari oameni de stat după gratii. Iar Dăncilă şi camarila ei nu mai au mult nici ei,” scrie Deutsche Welle România.

Derizoriul agăţatului de fotoliile puterii care va distruge şi ce-a mai rămas din PSD, nu e egalat decât de ridicolul liderilor opoziţiei care arată cu degetul unii spre alţii, se ciondănesc şi se faultează reciproc, în loc să pună umărul la salvarea durabilă a unei ţări nenorocite de ultimii șase ani de demolare a anticorupţiei şi a legilor justiţiei”, mai scrie publicația amintită, potrivit capital.ro

Nu e nevoie de harul proorocirii să se prevadă că efectele actualei crize le vor deconta politicienii şi partidele care nu vor reuşi să treacă testul ei principal, cu proba ei esenţială, a recredibilizării morale şi politice, prin anticipate şi asumarea riscurilor guvernării. Şi prin refacerea cât mai rapidă a ce e de refăcut din ce s-a distrus, corupt, cleptocratizat şi întors cu faţa spre Rusia lui Putin şi China comunistă, din 2012 încoace,” se mai arată în articolul citat.

Citeste si: Traian Băsescu a dezvăluit totul despre colaborarea cu Securitatea. E bomba serii - capital.ro

sursa: capital.ro

Citeste si: O noua concurenta in casa "Puterea dragostei"? Iata cum au reactionat fetele cand si-au vazut noua rivala!

Citeste si: Câștigătorul Exatlon, Ion Surdu, a plecat din țară! Motivul secret pentru care a făcut acest lucru!

Citeste si: Livian, criza de gelozie! "Ar trebui sa ii fie rusine!" Afla cum va reactiona concurentul la apropierile tandre dintre Bianca si Mocanu, MAINE, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies