Un adolescent a fost la doar un pas de moarte, după ce a luat pastile naturiste pentru a slăbi. Inima acestuia abia mai bătea

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 oct 2022, 13:03

Un adolescent a fost la doar un pas de moarte, după ce a luat pastile naturiste, pentru a slăbi. Inima acestuia abia mai bătea

Sursa: Istock

Un adolescent a fost la doar un pas de a-și pierde viața, în urma unor pastile naturiste pe care le-a luat, pentru a da jos mai multe kilograme. Acesta a ajuns la spital în stare gravă, iar medicii susțin că este primul caz de acest fel cu care s-au confruntat până acum.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost la doar un pas de moarte, după ce, pentru a slăbi, a luat niște pastile naturiste.

Acesta a reușit să dea jos 54 de kilograme în mai puțin de un.

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost la doar un pas de moarte

În doar 10 luni, un adolescent de doar 16 ani a reușit să slăbească 54 de kilograme cu ajutorul unor pastile de slăbit. Medicii din Botoșani s-au îngrozit atunci când au văzut starea deplorabilă în care pacientul a ajuns la spital.

Pacientul a ajuns în stare gravă la spital și a fost internat pe secția de Terapie Intensivă. Băiatul era conștient când a ajuns în unitatea medicală, dar încă se află în stare gravă și are nevoie de o perioadă lungă de tratament, dar și de consiliere psihologică.

Conform observatornews.ro, acesta a ajuns la spital transferat cu elicopterul și le-a spus medicilor că, în fiecare zi, lua câte o pastilă naturistă, pentru ca procesul de slăbire să fie accelerat.

Acesta cântărea aproximativ 100 de kg și era supraponderal.

Citeste si: O femeie din Belgia a fost eutanasiată la cererea ei, după ce s-a luptat timp de șase ani cu trauma psihică după un atac terorist

Întrebat de familie cum de reușește să slăbească atât de repede, acesta a spus că face mai mult sport, dar nu a specificat nimic de pastilele pe care le lua.

În prezent, este desfășurată o anchetă, pentru a se stabili și ce pastile a luat.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Starea de sănătatea a băiatului era foarte gravă

Atunci când a ajuns la spital, băiatul avea pielea lăsată și părea îmbătrânită, nu se mai putea ține pe picioare, obosea extrem de repedea și se confrunta cu o amețeală constantă.

Pacientul a ajuns la spital în stare gravă. Acuza lipsa de echilibru, însă la analize au apărut foarte multe afecțiuni. Prezenta lichid intraperitoneal, lichid în zona muşchiului inimii, emfizem, bradicardie, adică inima îi bătea foarte rar. Avea chiar şi 40 de bătăi pe minut, în condiţiile în care normal ar fi 90-110. A fost trimis la Iaşi, fiind solicitat elicopterul SMURD”, a transmis un asistent din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță.

„Mi-a spus că fetița e resuscitată și să nu am prea mari speranțe”. Ștefania, o adolescentă de 15 ani din Satu Mare, a murit pe patul de spital, după două stopuri cardio-respiratorii

În mai puțin de un an, acesta ajunsese să cântărească 50 de kilograme, iar întregul tratament naturist a început după ce colegii au râs de el, deoarece avea un număr mai mare de kilograme.

Citeste si: Ce spune Alexandru Rafila despre distribuirea pastilelor cu iod: "Noi nu avem o mentalitate de prevenție"

În momentul de față, adolescentul este ajutat: de un medic nutriționist, de un psiholog și de un cardiolog, iar medicii atrag atenția părinților să fie foarte atenți la ceea ce copiii fac, deoarece băiatul a avut noroc, reușind să scape cu viață.

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies