ULTIMA ORA: Telefonul Luizei a fost folosit in aceasta noapte! Ce s-a vazut pe WhatsApp

Informatie de ultima ora in cazul crimelor de la Caracal!

Se pare ca telefonul Luizei, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit recent.

Potrivit unei colege in noaptea de miercuri spre joi, la ora 00:56, Luiza a iesit din grupul de WhatsApp din care facea parte, alaturi de toti colegii ei de clasa.

Acest lucru inseamna ca persoana care are acces la telefonul Luizei a folosit dispozitivul.

Prietena Luizei a mai adaugat ca, imediat ce a vazut acest lucru, a incercat sa sune la numarul respectiv, insa a raspuns robotul.

"A sunat o prietena a Luizei. Avea si un cont pe WhatApp si pana acum a fost activ contul, iar de aseara, de la ora 1,00, i-a sters contul. (n. red. – bunicul se refera la faptul ca la ora respectiva apare ca Luiza a iesit din acel grup) (…)

"Iarasi e ceva ciudat, pentru ca ei n-au gasit… Avea doua cartele, una de Romtelecom, si mai avea o cartela de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat niste colege de-ale ei.

"Au zis, domnule, cum… Inseamna ca telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, si începand de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (…)

"Am dat telefon procurorului de la Craiova, ca ne-a lasat cineva un telefon, si am dat telefon acolo si au luat legatura cu fata asta“, a declarat bunicul Luizei Melencu, potrivit adevarul.ro.

Amintim ca telefonul Luizei nu a fost gasit de anchetatori pana in prezent. Familia fetei a fost anuntata de autoritati.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate