Ultima fotografie cu O.J. Simpson în viață. Starul NFL achitat de acuzația de crimă a murit de cancer

Author: Diana Bostan
Actualizat: 11 apr 2024, 18:48

O.J. Simpson, fostul star NFL, a decedat la vârsta de 76 de ani

Sursa: Profimedia

OJ Simpson, fostul star NFL care a fost achitat de acuzația de crimă în 1995 a decedat din cauza cancerului, conform unei declarații făcute de familia sa.

O.J. Simpson, fostul star NFL care a fost suspectat și achitat de acuzația de crimă, a decedat, conform unei declarații făcute de familia sa. Fostul star NFL a părăsit această lume la vârsta de 76 de ani.

O.J. Simpson s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani

Anunțul morții lui O.J. Simpson a fost făcut pe rețeaua X( fostul Twitter), de către membrii familiei sale.

Citește și: Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis, anunță poliția din Miami! Răsturnare de situație în cazul fostului iubit al tenismenei Aryna Sabalenka

"Pe 10 aprilie, tatăl nostru, Orenthal James Simpson, a pierdut lupta cu cancerul. A fost înconjurat de copiii și nepoții săi. În această perioadă de tranziție, familia lui vă roagă să respectați dorințele lor de intimitate și grație", se arată mesajul transmis de către familia lui Orenthal James Simpson.

Potrivit The Guardian, fostul star NFL nu a fost găsit vinovat de moartea fostei sale soții, Nicole Brown Simpson, și a prietenului ei, Ronald Goldman, într-un caz care a captivat Statele Unite și lumea întreagă în acea perioadă. În ciuda verdictului de nevinovăție, la trei ani distanță de la proces, Simpson a fost găsit vinovat într-un proces civil intentat de familiile victimelor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fostul star NFL a fost răpus de cancer

O.J. Simpson, celebrul jucător de fotbal acuzat că și-a ucis soția în anii '90, a decedat la vârsta de 76 de ani, după o scurtă luptă cu cancerul de prostată. Fostul star NFL a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer de prostată în urmă cu doar două luni, sugerând că boala era într-un stadiu avansat, notează Daily Mail.

Citește și: Doliu în presa românească! Jurnalistul Bogdan Socol a murit la doar 42 de ani. Care a fost cauza decesului

Orenthal James Simpson s-a născut în San Francisco și a devenit unul dintre cei mai faimoși și mai iubiți jucători de fotbal american ai vremii sale. A câștigat trofeul Heisman în timpul studiilor la USC, apoi a jucat cu succes pentru San Francisco 49ers și Buffalo Bills.

Acesta nu s-a făcut remarcat doar prin abilitățile sale sportive, ci și prin talentul la actorie și mass-media, care l-au transformat într-o celebritate uriașă în rândul tuturor americanilor. O.J Simpson s-a stins din viață la doar două luni distanță de la anunțul diagnosticului de cancer. Ultima fotografie cu fostul star NFL în viață, îl surprinde pe acesta într-o atmosferă plăcută și degajată, fără a da semne de boală.

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!