Ucigasul lui Luchian Mihalea RAMANE dupa gratii. Judecatorii nu au fost impresionati de pledoaria sa

Chiar in aceste momente, ucigasul lui Ioan Luchian Mihalea asteapta sa vada daca va fi eliberat dupa 20 de ani de detentie! Noul cod penal, foarte controversat de altfel, i-a oferit o sansa nesperata de a scapa de condamnarea pe viata.

Iar condamnatul a facut tot ce i-a stat în putinta sa-i impresioneze pe judecatori. Nelu Florian Gavrila este la un pas de libertate. Si asta desi a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru ca l-a omorat in bataie pe celebrul dirijor Ioan Luchian Mihalea impreuna cu un complice, Ionel Paun.

Avocata barbatului care l-a omorat vestitul artist sustine ca acesta isi doreste mai mult decat orice libertatea. Tocmai pentru a le demonstra judecatorilor ca merita sa fie iar liber, in perioada de detentia s-a pregatit pentru o noua viata. A facut cursuri de calificare.

Mai mult decat atat, Nelu Florain Gravrila s-a casatorit in inchisoare cu marea lui dragoste, pe care a cunoscut-o prin intermediul unor prieteni. In fata judecatorilor, acesta a sustinut ca regreta fapta comisa si le-a cerut sa nu-l mai judece o data pentru aceeasi fapta.

Nu pot sa repar, orice as face! In 20 de ani am pierdut o familie, mama a intrat in coma si a murit cand m-au condamnat pe viata. Nu vreau sa profit in scopuri ascunse. Oamenii care au lucrat cu mine in penitenciar, eu sunt rezultatul muncii lor. Mi-am dorit sa fiu indreptat si acceptat de societate […] Imi doresc sa nu judecati fapta acum. Am fost condamnat o data!

Acestea au fost ultimele cuvinte ale condamnatului Nelu Florian Gavrila rostite in fata instantei. Ionel Paun, complicele acestuia, va ramane, insa, dupa gratii. Instanta i-a respins cererea de eliberare conditionata. Le mai poate cere judecatorilor sa se razgadeasca abia dupa un an.

##VIDEO101678##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate