Tzancă Uraganu, dezvăluiri în exclusivitate despre cel mai rău lucru care i s-a întâmplat. Manelistul a avut nevoie de terapie: „Am crezut că nu o să mai pot să mă fac bine”

Author: Lavinia Medrea

Manelistul a avut nevoie de terapie: „Am crezut că nu o să mai pot să mă fac bine”

Sursa: Captură YouTube theXclusive

Alături de Alexandra Ungureanu, Tzancă Uraganu a fost invitat să se deschidă în fața tuturor și să povestească detalii neștiute din viața lui, dar și să ne bucure cu interpretări muzicale, pline de talent.

Invitat în emisiunea „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive, Tzancă Uraganu a fost noul invitat care s-a destăinui și și-a deschis sufletul în fața fostei concurente de la „Bravo, ai stil”, povestind detalii mai puțin știute din viața lui.

Cel mai rău lucru care i s-a întâmplat lui Tzancă Uraganu

Unul dintre subiectele care au fost puse pe masă a fost terapia. Tzancă Uraganu i-a mărturisit Alexandrei Ungureanu că a făcut terapie în pandemia de COVID-19, dar nu din cauza apariției și traumelor pe care virusul l-a provocat oamenilor, ci din cauza oboselii excesive cu care artistul începuse să se confrunte zi de zi, lucru care l-a doborât și care l-a determinat să apeleze la un specialist. 

Citeste si: Tzancă Uraganu, primele declarații după ce a anunțat că își va rări cântările. Care este starea de sănătate a manelistului: "Nu mai am putere!"

„Am făcut terapie. E ceva care îți schimbă viața. Am fost în pandemie. N-am avut (n.r.: probleme) din cauza pandemiei, am avut din cauza oboselii, m-a luat o stare foarte urâtă și simțeam oboseală constantă și nu mai puteam să dorm bine și eram foarte deprimat, nu știam de ce, nu aveam nici cea mai mică problemă, nu aveam datorii, nu aveam nimic.

Și, totuși eram într-o situație foarte... am crezut că nu mai pot să mă fac bine, și într-o lună de zile eram nou. Acum, eu orice problemă aș avea știu cum să o calculez încât să nu o mai iau în seamă. E cel mai rău lucru care mi s-a întâmplat, starea aia pe care am avut-o”, a povestit Tzancă Uraganu. 

Tzancă Uraganu a devenit un „alt om” după ce a fost la terapie

După ce a fost la terapie timp de o lună, Tzancă Uraganu a ajuns pe un drum bun pentru el, lucru care l-a făcut fericit. Artistul a menționat că, în perioada respectivă, nu se afla pe un făgaș pozitiv, dar după ce a apelat la terapie, a devenit un alt om.

Florin Salam, primele declarații după ce a lipsit de la concertul pe care trebuia să-l susțină cu fiica sa, Betty Stoian:

Citeste si: Ce se întâmplă în aceste momente cu spărgătorii casei lui Tzancă Uraganu, din Pipera, după ce au fost reținuți de Poliție

„Până la urmă, am zis că totul a fost spre bine, am ieșit și din niște chestii care nu erau într-un drum prea bun atunci și am devenit alt om”, a declarat Tzancă Uraganu.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies