"Tu esti miracolul meu de Craciun" - Un tata si-a salvat de la moarte copilul nascut prematur. Afla o poveste emotionanta!

Tu esti miracolul meu de Craciun - Un tata si-a salvat de la moarte copilul nascut prematur. Afla o povestea

Dupa 11 ani de incercari de a avea un copil, Su-San si Ionatan si-au tratat fiul ca pe un miracol inainte ca acesta sa se nasca.

Dar cand a venit pe lume cu noua saptamanai mai devreme, cuplu a constatat cu groaza ca fiul lor nu are puls si nu respira. Si pentru ca femeia a adus pe lume copilul acasa deoarece nu se astepta sa-i vina sorocul atat de repede, proaspatul tatic a sarit in ajutorul micutului de numai 1.360 kg.

Cu ajutorul unui operator de la salvare, Deltona  i-a facut un fel de respiratie gura la gura, procedeu special de umplere a plamanilor fiului sau pana cand, in cele din urma, el a inceput sa respire. Mama baietelului a fost de-a dreptul socata de ce se intampla in jurul ei. "El i-a redata viata chiar in fata mea. Este cu adevarata un miracol in mai multe feluri. Iti sunt foarte recunoscatoare, daragul meu", a declarata mama pentru ClickOrlando.com.

Dupa mai bine de un deceniu de dezamagiri si incercari, Su-San a aflat ca este insarcinata in 14 saptamani in timpul unui control inainte de a se opera la spate. Parintii le sunt de asemenea foarte recunoscatori paramedicilor, care s-au grabit sa ajunga la fata locului pentru a le salva fiul. Craciunul pentru Su-San chiar a venit mai devreme pentru ea in acest an. "Tu esti miracolul meu de Craciun", i-a soptit mama micului ei copilas.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate