Trupa 3 Sud Est este una dintre cele mai de succes formații din România, însă, fiecare trupă are și un șef. Laurențiu Duță a dezvăluit cine se află la cârma trupei: ”Evident că trebuie să existe un lider”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 03 oct 2022, 00:33

Laurențiu Duță, cântăreț și compozitor, membru al trupei 3 Sud Est, este invitatul din această săptămână al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Laurențiu Duță, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a făcut dezvăluiri fără precedent din culisele trupei care a revoluționat muzica dance în România. După o pauză de aproximativ șase ani, trupa s-a reunit și a făcut senzație pe piața muzicală de la noi.

Cine este șeful trupei 3 Sud Est?

Laurențiu Duță, invitatul din această săptămână din cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a răspuns la cele mai controversate întrebări legate atât de cariera de muzician și compozitor, cât și despre viața personală.

Artistul, întrebat de Denise Rifai dacă este șeful trupei 3 Sud Este, a dezvăluit că nu se pune problema de șefie în formația lor, ci mai degrabă este un lider. Acesta se consideră un lider indulgent, iar toți membrii trupei sunt egali.

Citeste si: Ce vârstă are Laurențiu Duță și care a fost marea pasiune a cântărețului. Detaliul pe care puțini îl cunosc despre el

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

”Șeful? Mai blând, să zicem liderul. Nu fac pe șeful niciodată. Între noi nu se pune problema de șefie. Evident că trebuie să existe un lider...orice formație trebuie să desemneze pe cineva care să reprezinte trupa, că dacă vorbești cu trei oameni, afli trei răspunsuri diferite”, a spus Laurențiu Duță.

Cântărețul a mai precizată că felul lui de a fi, acela prietenos, a jucat un rol important, motiv pentru care trupa rezistă și astăzi.

Romanița Iovan: drumul său spre succes a fost presărat cu sacrificii. Cum se menține aceasta în formă la 57 de ani

”Încerc să fiu prieten cu toată lumea, de-aia cred că a și rezistat trupa atâta timp. Dacă eram mai mult lider, uită-te la celelalte trupe care au plecat odată cu noi, unde au fost unii mai lideri decât ceilalți”, a mai spus liderul trupei 3 Sud Est.

Citeste si: Câți ani are și cum arată fiica lui Laurențiu Duță! Deși are talent muzical, Lorena nu vrea să-i calce pe urme tatălui său

Artistul este mândru de nivelul la care a ajuns formația și se bucură de reușitele pe care el și colegii lui le-au înregistrat.

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies