Tristețea din spatele zâmbetului lui Puiu Călinescu. Ce viață grea a avut unul dintre cei mai mari actori români de comedie

,
Tristețea din spatele zâmbetului lui Puiu Călinescu
Tristețea din spatele zâmbetului lui Puiu Călinescu

Puiu Călinescu, pe numele său real Alexandru Călinescu, a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai buni actori români de comedie, care stârnea hohote de râs încă înainte de a deschide gura să pronunțe vreun cuvânt.


In articol:

Dar omul care ne făcea să râdem de cum apărea nu a avut o copilărie și o adolescență ușoare.  

Cel supranumit Louis de Funes al României și-a pierdut mama când avea doar 5 ani, a fost crescut de mătuși și trimis la muncă.

Puiu Călinescu nu a avut studii de specialitate

Trandafir din serialul Brigada Diverse (B.D.) a povestit o parte dintre necazurile pe care le-a traversat de-a lungul vieții într-o emisiune de-a Eugeniei Vodă: “ Am fost orfan de mamă de la 5 ani şi am fost crescut de surorile ei. Prima mea muncă de artist a fost să lipesc afişe de spectacole în Bucureşti, la cinema. Pe vremea aceea erau filme mute şi în pauză, când se schimbau rolele cu peliculă, eu ieşeam în sală, în faţa ecranului, ca să fac lumea să râdă. Eu nu am şcoli şi diplome, ce am învăţat am învăţat din acele filme, de pe stradă şi din viaţă".

Citește continuarea pe www.avantaje.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Se impun restricții zonal în toată România! Peste 200 de localități au intrat în scenariul roșu

Apel la Comisia Europeană - Spania vrea un 'meniu' de măsuri pentru a combate explozia prețurilor la electricitate

Simona Halep îl DISTRUGE pe Smiley! De ce NU l-a vrut la nunta ei sub nicio formă! Ce s-a întâmplat între cei doi

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, face declarații despre certificatul verde în școli: „Nu este o regulă aplicabilă în şcoli”

Ce se întâmplă dacă persoanele vaccinate intră în contact cu o persoană infectată cu COVID-19? În ce condiții se va impune carantina

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies