Trei eliminari in aceasta seara, in Semifinala show-ului “ Imi place dansul”!

Cine va parasi competitia si cine sunt concurentii care vor lupta pentru marele premiu de 100.000 de lei, in Marea finala de sambata viitoare?

Show-ul “Imi place dansul” intra in linie dreapta si se apropie cu pasi repezi de Marea Finala, difuzata la Kanal D sambata viitoare, 9 noiembrie, de la ora 22:00. In Semifinala din aceasta seara, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D, emotiile sunt uriase pentru concurenti, la finalul acestei editii, trei dintre dansatori vor fi eliminati din concurs, in urma voturilor telespectatorilor; doar sase concurenti isi vor disputa marele premiu de 100.000 de lei, in Finala emisiunii de saptamana viitoare.

Semifinala show-ului “ Imi place dansul”

Provocarea artistica in aceasta Semifinala este una extrem de dificila, odata cu  momentul in care se anunta tema editiei – Musical – fiorii unei eventuale eliminari isi vor face loc printre concurenti. Dansatorii “Imi place dansul” vor da totul pentru ca momentele artistice sa fie la superlativ, decorurile si muzica sa “impacheteze” prestatiile lor artistice demne de notele maxime din partea juratilor.

Nu ratati Semifinala “Imi place dansul”, difuzata in aceasta seara, incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

Semifinala show-ului “ Imi place dansul”

Citeste si: "Imi place dansul", ULTIMELE 2 SAPTAMANI! Lupta pentru cei 100.000 lei a intrat pe ultima suta de metri! 3 concurenti vor pleca acasa sambata aceasta, in semifinala, de la 22:00, pe Kanal D

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate